ζευγάρι φιλιέται στην παραλία
Φωτογραφία: Unsplash/baylee-gramling
ΖΩΔΙΑ & ΦΙΛΙ

Τα 6 ζώδια που δίνουν τα πιο ωραία φιλιά


Ένα φιλί είναι πάντα κάτι πολύ όμορφο. Από αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό αν θα προχωρήσουν τα πράγματα ανάμεσα σε δύο άτομα.

Το καλό φιλί δεν είναι όμως πάντα εύκολο πράγμα. Θέλει… τέχνη!

Όταν γνωρίζουμε κάποιον και αρχίζει να μας ενδιαφέρει ερωτικά, περιμένουμε πώς και πώς το πρώτο μας φιλί.

Πώς όμως ξέρουμε αν αυτό είναι όπως το θέλουμε; Μήπως να ρωτήσουμε τα άστρα; Κι όμως, το ζώδιό μας μπορεί να πει πολλά για εμάς και την προσωπικότητά μας.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 6 ζώδια του κύκλου που φιλάνε ωραία και ικανοποιούν το ταίρι τους.

Δες αν το άλλο σου μισό ανήκει σε αυτή την κατηγορία:

Κριός

Ο Κριός φιλά καλά γιατί το θέλει. Αν πάρει από σένα το μήνυμα ότι φιλά ωραία, θα κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά. Αν σε φιλήσει, δεν υποκρίνεται. Δίνει ψυχή και σώμα σε αυτό το φιλί.

ζευγάρι φιλί
Φωτογραφία: Unsplash/spencer-davis

Ταύρος

Ως παθιασμένο ζώδιο, ο Ταύρος απολαμβάνει τόσο την τέχνη του φιλιού όσο και να κάνει έρωτα. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά και αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτά. Είναι γεννημένος να φιλά καθώς του βγαίνει πολύ φυσικά. Τα φιλιά του θα σε συγκλονίσουν.

Καρκίνος

Η φύση του Καρκίνου είναι τόσο ζεστή που δεν μπορείς να αντισταθείς. Περίμενε μέχρι να τον φιλήσεις. Είναι μια εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή καθώς το φιλί του είναι γεμάτο αγάπη. Θα σε κάνει να επιστρέψεις για περισσότερα φιλιά.

Λέων

Ο Λέων θέλει να σε εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του στα... πάντα! Αλλά στον στίβο της αγάπης και του πάθους, αυτό το ζώδιο θα τα κατακτήσει όλα. Ο Λέων φιλά με πρόθεση και καθώς θέλει να σε εντυπωσιάσει, θα το πετύχει. Φιλά καλύτερα από όλα τα άλλα ζώδια του κύκλου, καθώς το να είναι ο καλύτερος σε κάτι είναι το στοιχείο του.

πινακίδα
Φωτογραφία: Unsplash/tim-mossholder

Σκορπιός

Ο Σκορπιός φιλά καθώς για εκείνος το φιλί είναι πρόκληση. Φιλά παθιασμένα γιατί δεν θέλει να μείνει πίσω στα θέματα αγάπης και σεξ.

Τοξότης

Αν θες να φιλήσεις κάποιον που είναι ανεξάρτητος και δεν τον νοιάζει τι πιστεύεις, τότε φίλα έναν Τοξότη. Θα έχεις μια διαφορετική εμπειρία φιλιού. Δεν θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει, αντίθετα θα απολαύσει το φιλί.

SHARE