Ζευγάρι φιλιούνται
Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι; Φωτογραφία: Vitor Pinto/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα δύο ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε πληγώσουν


Σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πολύ πιθανόν να σου ραγίσουν την καρδιά.

Και επειδή αυτό μπορεί να σου ακούγεται πολύ βαρύγδουπο, αυτά τα δύο ζώδια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε πληγώσουν με την στάση τους και με τα σκληρά τους λόγια. Είναι οι λεγόμενοι «heartbreakers» που καλό είναι να αποφεύγεις για την δική σου ψυχική υγεία.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ένιωσε έστω και μια φορά την καρδιά του να ραγίζει από ερωτική απογοήτευση. Και επειδή αυτές οι περιπτώσεις θέλουν πολύ χρόνο και υπομονή για να επουλώσουν οι πληγές, καλό είναι να γνωρίζουμε τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης ποια είναι αυτά τα δύο ζώδια που έχουν την φήμη του heartbreaker.

Πρώτος είναι ο Παρθένος...

Ο Παρθένος δεν μασάει τα λόγια του και δεν πρόκειται να ωραιοποιήσει όσα θα σου πει για να μην φανεί σκληρός. Είναι ειλικρινής και αν αποφασίσει ότι θέλει να χωρίσει, θα το κάνει με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτε προλόγους, ούτε «θέλω λίγο χρόνο να μείνω μόνος μου» κλπ. Αντίο και καλή συνέχεια. Ο Παρθένος θέλει να πηγαίνει μπροστά και δεν μένει σε σχέσεις που δεν έχουν νόημα. Ο Παρθένος είναι ο λεγόμενος «τελειομανής» και δεν έχει τακτ όταν κάτι τον ενοχλεί σε σένα...Καλό κουράγιο λοιπόν...

Τα δύο ζώδια που θα σε πληγώσουν και το ένα που λατρεύει να τον αγαπούν
Φωτογραφία: Pexels

Δεύτερος, ο Ζυγός....

Ο Ζυγός θέλει την ισορροπία στη ζωή του και αποφεύγει τις συγκρούσεις και τους καυγάδες. Θέλει να τα έχει καλά με όλους και συνήθως απομακρύνεται από το ταίρι του όταν θέλει να χωρίσει, περιμένοντας η άλλη πλευρά να δώσει το τέλος στη σχέση. Δεν θα σου απαντήσει στα μηνύματα, ίσως σου ακυρώσει το ραντεβού σας και γενικώς μην περιμένεις από εκείνον να σε αντιμετωπίσει κατάματα και να σου πει ότι δεν θέλει άλλο. Περιμένει από σένα να το κάνεις για να τον βγάλεις από την δύσκολη θέση. Αντε, βγάλε άκρη δηλαδή...

Υπάρχει όμως και ένα ζώδιο που λατρεύει να τον αγαπούνΟ

Ο Λέων ξεκάθαρα λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής, να τον θαυμάζουν και να τον αγαπούν. Αυτό το ζώδιο βιώνει έντονα και με υπερβολή όλα του τα συναισθήματα, ακόμα και την αγάπη. Χαρίζει απλόχερα τα συναισθήματά του, δίχως να σκέφτεται το πριν ή το μετά, αλλά απολαμβάνοντας την στιγμή. Αναζητά το πάθος και την επιβεβαίωση και έχει ανάγκη να είναι στο πλευρό του ένας άνθρωπος που πραγματικά τον εκτιμά.

SHARE