Γυναίκα κρατά τσάντα με χρήματα
Tips αποταμίευσης και καλύτερης διαχείρισης/ Φωτογραφία: Irene Kredenets/ Unsplash
10|03|2023 11:54
SHARE
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα 4 πιο σπάταλα ζώδια -Γαλαντόμοι και ανοιχτοχέρηδες, με... τρύπιες τσέπες


Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων στον κόσμο: Αυτοί που έχουν… καβούρια στην τσέπη και αυτοί που ξοδεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σύμφωνα με το mensxp.com, μερικά ζώδια είναι πολύ πιο σπάταλα από άλλα: Μόλις καταφέρουν να κερδίσουν μερικά χρήματα, σπεύδουν να τα ξοδέψουν αμέσως, για τους ίδιους ή τους αγαπημένους τους.

Ο καθένας μας έχει τη δικιά του φιλοσοφία όσον αφορά τα έξοδα: Κάποιοι προτιμούν να εξοικονομούν χρήματα για το μέλλον, και τσιγκουνεύονται ακόμη και το τελευταίο Ευρώ -ενώ άλλοι, τείνουν να είναι πιο χουβαρντάδες, ξοδεύοντας χρήματα μόλις τα αποκτήσουν, και προτιμώντας να απολαμβάνουν αγορές αντί να εξοικονομούν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα πιο ανοιχτόχερα ζώδια, που δεν δυσκολεύονται να... εξαφανίσουν εν μία νυκτί τις οικονομίες τους.

Τοξότης

Οι τοξότες δυσκολεύονται πολύ να κάνουν οικονομία -τα χρήματα «ρέουν» από τα χέρια τους σαν το νερό, παρά την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει για να τα αποκτήσουν. Οι Τοξότες είναι ιδιαίτερα εργατικοί, και συχνά καταφέρνουν να κερδίσουν πολλά χρήματα -όμως ταυτόχρονα δυσκολεύονται να αντισταθούν στην τάση να ξοδέψουν, που σημαίνει πως τελικά τους μένουν ελάχιστα στο χέρι!

Ιχθύες

Οι Ιχθύες, γενναιόδωροι και καλόκαρδοι, δεν μπορούν να αντισταθούν στο να προσφέρουν χρήματα. Δεν ξοδεύουν χρήματα για τους εαυτούς τους, αλλά για όλους τους άλλους -από τους αγαπημένους τους μέχρι ανθρώπους που το χρειάζονται. Και όταν ποτέ αποφασίσουν να προσφέρουν κάτι στον εαυτό τους, οι Ιχθύες αρκούνται σε κάτι απλό και καθημερινό.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι με διαφορά οι πιο σπάταλοι: Αν έχουν έστω και ένα Ευρώ στην τσέπη, οι Ζυγοί θα το ξοδέψουν ή θα το επενδύσουν. Ευτυχώς, δεν ξοδεύουν χωρίς σκέψη: ο,τι αγοράζουν οι Ζυγοί είναι σημαντικό, πολύτιμο ή τους βοηθάει να κερδίσουν ακόμη περισσότερα λεφτά στο μέλλον.

Λέων

Οι Λέοντες λατρεύουν την χλιδή και την πολυτέλεια, και αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύονται να κάνουν οικονομία. Μόλις αποφασίσουν ότι θέλουν κάτι, τότε πρέπει να το έχουν αμέσως!

SHARE