Τρεις φίλοι στη θάλασσα
Φωτογραφία: Unsplash/kevin laminto
12|06|2020 14:26
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού -Το ένα από αυτά θα σε εκπλήξει


Κάποια ζώδια είναι πιο δυναμικά και έχουν πιο ισχυρή προσωπικότητα από τα υπόλοιπα του ζωδιακού κύκλου.

Ξεχωρίζουν αμέσως και κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο. Ο χαρακτήρας τους είναι πολύ δυναμικός και γι΄ αυτό τον λόγο αντέχουν στα δύσκολα. Αυτά τα τέσσερα ζώδια θεωρούνται τα πιο ισχυρά του ζωδιακού και φημίζονται για τον δυναμισμό τους. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτές οι περιγραφές, έφεραν ήδη στο μυαλό σας έναν άνθρωπο που γνωρίζετε ή ίσως και εσάς.

Ας δούμε ποια είναι τα τέσσερα πιο ισχυρά ζώδια του ζωδιακού:

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα ισχυρότερα στον ζωδιακό κύκλο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα, η μαχητικότητα και ο αυθορμητισμός.Ο Κριός είναι ο άνθρωπος που διψά διαρκώς για νέα ξεκινήματα, είναι ατρόμητος και δεν υπολογίζει δυσκολίες και εμπόδια. Εχει αυτοπεποίθηση και λειτουργεί πάντα μαχητικά και γρήγορα για να πετύχει αυτό που πραγματικά θέλει. Είναι αρκετά πεισματάρης, έχει άγνοια κινδύνου και ξέρει πάντα να υπερασπίζεται αυτό που σκέφτεται και αισθάνεται. Είναι γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια, με έντονο και περιπετειώδη χαρακτήρα. Δεν φοβάται τίποτα, είναι πάντα πρόθυμος να ξεκινήσει νέες προκλήσεις και θα σε παρασύρει με τον ενθουσιασμό του. Θα δώσει μάχη αν χρειαστεί για να υπερασπιστεί το δίκιο του και τους ανθρώπους που έχει δίπλα του.

Σκορπιός

Εχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και πολλές φορές είναι αλαζόνας. Είναι αποφασιστικός και θα κάνει τα πάντα μέχρι να πετύχει τον στόχο του. Ενας Σκορπιός έχει τον τρόπο να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του που σημαίνει ότι όσες δυσκολίες κι αν περάσει, μπορεί να κάνει μια νέα αρχή και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. Εχει έντονο ένστικτο και η θέληση και το πάθος του είναι τέτοια που τον κάνουν ασταμάτητο. Είναι ιδιαίτερα προσηλωμένος στον στόχο του και το βλέμμα του είναι πολύ έντονο.


 Sam Manns/unsplash

Λέων

Εχει την τάση να κυριαρχεί, να εμπνέει τους γύρω του και να είναι ηγέτης. Είναι γενναιόδωρος και έχει έναν μοναδικό τρόπο να διεκδικεί δυναμικά αυτό που θέλει. Είναι υπερήφανος πολύ, πεισματάρης και καμιά φορά αλαζόνας. Ο Λέων ως ζώδιο της φωτιάς, έχει αρκετό δυναμισμό και πάθος. Γενικά θαυμάζει τα άτομα που είναι αυτάρκη και ανεξάρτητα, ενώ απεχθάνεται τα άτομα που κλαίγονται συνέχεια για τα πάντα ρίχοντας ευθύνες στους άλλους. Ο Λέοντας δίνει αγώνες και βγαίνει πάντα νικητής! 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ενώ είναι ευαίσθητος, είναι επίμονος, ανθεκτικός και φιλόδοξος. Εχει έντονη διαίσθηση που δεν τον προδίδει ποτέ και επειδή οι αντίπαλοί του τις περισσότερες φορές τον υποτιμούν, έχει την ευκαιρία να οργανώσει τα σχέδιά του και να χτυπήσει όταν εκείνος αισθανθεί έτοιμος. Παρά τις ευαισθησίες του αλλά και τις αδυναμίες του, ο Καρκίνος έχει μέσα του αστείρευτη δύναμη και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Είναι το ζώδιο που θα βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση. Δύσκολα μπορείς να τον ψυχολογήσεις, γιατί εκεί που βλέπεις την ευαισθησία του και την ήρεμη φύση του, ξαφνικά γίνεται απρόβλεπτος και κάνει κάτι που σε ξαφνιάζει και δεν περίμενες ποτέ ότι είναι ικανός να κάνει.


 Morgan Sarkissian/unsplash
SHARE