Τα τρία άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου
Τα τρία άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου/Φωτογραφία από Marta Wave/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα τρία άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου


Τα άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου είναι τρία.

Ο Σεπτέμβριος είναι μια ανάσα μακριά και οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του και σύμφωνα με την αστρολογία ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολος στην επικοινωνία λόγω του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας στην αστρολογία.

Οι παρανοήσεις θα είναι πολλές στις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές, θα νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τους άλλους, πιθανώς να αρχίσουν καθυστερήσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή εμφανίζονται και άτομα από το παρελθόν μας εκεί που δεν το περιμένουμε.

Τα τρία άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Κριός

Ο ανταγωνισμός στη δουλειά σου θα είναι έντονος και θα είσαι συνέχεια έτοιμη για καυγά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γλιτώσεις τις διαφωνίες στην εργασία σου. Η επαγγελματική κρίση είναι πολύ πιθανή, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις έντονο στρες. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε ταλαιπωρείσαι αρκετά και ίσως αυτό να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου γιατί θα πιεστείς.

Ζυγός

Να μετράς καλά τα λόγια σου, να έχεις υπομονή και ψυχραιμία και να προσέχεις όταν οδηγείς. Ολα σου φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα και οι ανασφάλειές σου χτυπούν κόκκινο. Ο ανταγωνισμός στην εργασία θα είναι έντονος και ίσως κάποιοι να συνωμοτούν πίσω από την πλάτη σου. Καλό είναι εσύ να μην αναμειχτείς σε κουτσομπολιά και σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν.

Φωτογραφία από SHVETS production/Pexels

Καρκίνος

Οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές και δυσανάλογες με τα γεγονότα. Θα έχεις διαπληκτισμούς με άτομα συγγενικά ή και με τον σύντροφό σου. Πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεις την γνώμη σου γιατί φαίνεται μερικές φορές σαν να την επιβάλεις. Δώσε προσοχή τι λες και σε ποιον το λες γιατί κάποιοι θα σου επιτεθούν και ιδιαίτερα στα social media.

SHARE