Δύο γυναίκες στο κρεβάτι
Oι καλύτεροι συνδυασμοί για φιλία/Φωτογραφία: KoolShootersPexels
25|01|2024 14:41
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που είναι ψεύτικοι φίλοι -Διπρόσωποι, αναξιόπιστοι, κρύβουν τις πραγματικές προθέσεις τους


Αν και τη μερίδα του λέοντος στις συζητήσεις για τις σχέσεις καταλαμβάνουν τα ερωτικά, οι φιλίες είναι πολύ απαιτητικές και πολύπλοκες και μπορεί να απορροφούν σημαντικό κομμάτι της ενέργειάς μας.

Η συντροφικότητα, οι ποιοτικές συζητήσεις, οι εκμυστηρεύσεις των μύχιων σκέψεων αλλά και η στήριξη σε δύσκολες στιγμές και η αγνή χαρά που νιώθουμε όταν μοιραζόμαστε στιγμές γέλιου αποτελούν μερικές από τις πτυχές μιας ενήλικης φιλίας.

Σίγουρα, καθώς μεγαλώνουμε χάνουμε φίλους για διάφορους λόγους, αλλά κερδίζουμε και νέους -είναι και αυτό κομμάτι της προσωπικής μας εξέλιξης.

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια, στα οποία συναντά κανείς χαρακτηριστικά που μάλλον αποθαρρύνουν την αληθινή σύνδεση και τη συντροφικότητα. Οι «ψεύτικοι» φίλοι άλλωστε, είναι ένα φαινόμενο το οποίο όλοι έχουμε συναντήσει λίγο πολύ.

Ποια είναι λοιπόν τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να είναι «ψεύτικοι φίλοι»;

Υδροχόος

Υδροχόος ή αλλιώς ο φίλος-χαμαιλέων. Οι Υδροχόοι, γνωστοί για την ευελιξία τους, μπορεί να κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα. Η προσαρμοστικότητά τους μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από ένα προσωπείο ειλικρίνειας. Μπορούν να μπουν σε διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους, η αφοσίωσή τους είναι αμφίβολη. Παρατηρήστε αν είναι ασυνεπείς, αν τα λόγια τους δεν συνάδουν με τις πράξεις τους. Κοινώς, άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι χαρακτηρίζονται συχνά ως διπρόσωποι. Ενώ μπορεί να έχουν συναρπαστική προσωπικότητα, μπορεί να δυσκολεύονται να είναι συνεπείς, γεγονός που καθιστά αδύνατο να βρείτε σε αυτούς σταθερότητα. Δεν είναιμ σίγουρο ότι μπορείτε να τους εμπιστευθείτε και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές σας. Δώστε προσοχή στις πράξεις τους γιατί μπορεί να «παίζουν» με πολλές προσωπικότητες.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς, με την ονειροπόλα φύση και την ενσυναίσθησή τους, συχνά προσελκύουν ανθρώπους που αναζητούν παρηγοριά. Ωστόσο, η επιθυμία τους να αποφεύγουν τις συγκρούσεις μπορεί να τους οδηγήσει στο να είναι ανειλικρινείς στις φιλίες τους. Οι Ιχθείς μπορεί να μην είναι ξεκάθαροι στην επικοινωνία τους, αφήνοντας περιθώρια για παρεξηγήσεις. Αν αισθάνεστε ότι ένας φίλος Ιχθύς αποφεύγει την αντιπαράθεση, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του.

SHARE