Καυγάς
Φωτογραφία: Odonata Wellnesscenter/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μετά από έναν μεγάλο καυγά


Τρία είναι τα ζώδια που θα χωρίσουν πιο εύκολα από τους υπόλοιπους μετά από έναν καυγά.

Πιστεύεις, ότι υπάρχει ζευγάρι που ζει μια καθημερινότητα γεμάτη ροζ συννεφάκια; Ακόμα και στις πιο δυνατές σχέσεις, εκείνες στις οποίες υπάρχει απόλυτος σεβασμός, αγάπη και αλληλοκατανόηση, οι καυγάδες (δυστυχώς) υπάρχουν.

Όταν προκύπτουν προβλήματα σε μία σχέση, οι τσακωμοί και οι εντάσεις είναι ένα αναπόφευκτο κακό. Και σίγουρα, όταν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα το γυαλί αρχίζει σιγά σιγά να ραγίζει.

Λάθη, διαφωνίες και παρεξηγήσεις γίνονται αφορμές για μικρές εκρήξεις που ενίοτε εξελίσσονται σε μεγάλους και σοβαρούς καυγάδες. Τι συμβαίνει όμως μετά από έναν μεγάλο και σοβαρά καυγά;

Οπως διαβάζζουμε, υπάρχουν τρία ζώδια που θα χωρίσουν μετά από έναν μεγάλο καυγά.

Τα ζώδια που χωρίζουν εύκολα μετά από έναν καυγά είναι τρία.

Κριός

Με κυβερνήτη του τον μαχητικό Άρη, ο Κριός τσακώνεται πολύ συχνά. Θα πει βαριά λόγια πάνω στην παρορμητικότητά του. Να ξέρεις ότι ο Κριός δεν πρόκειται να υποχωρήσει ποτέ επειδή είναι εγωιστής. Είναι ένα ζώδιο εύθικτο, παρορμητικό και αυθόρμητο. Καλό είναι να μην του μιλάς όταν είναι εκνευρισμένος. Μετά από έναν μεγάλο καυγά είναι πιθανό να πάρει τα πράγματά του και να φύγει. Βέβαια, αν περάσουν μέρες μπορεί να του περάσει και να επιστρέψει πάλι.

Ταύρος

Ο Ταύρος αποφεύγει τους καυγάδες και θέλει αρμονία στη ζωή του. Αν τσακωθεί, δεν μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα και συνήθως μετά από έναν μεγάλο καυγά σκέφτεται τον χωρισμό. Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να ξεχάσει όλα όσα του είπες πάνω στον καυγά και συνήθως δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως πριν στη σχέση. Το πιο πιθανό είναι να χωρίσει λίγο καιρό αργότερα. Μετά από έναν μεγάλο καυγά ο Ταύρος δυστυχώς έχει ξενερώσει.

Τα τρία ζώδια που θα χωρίσουν μετά από έναν μεγάλο καυγά
Φωτογραφία:Vera Arsic/Pexels

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν καβγαδίζει εύκολα και δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Συνήθως είναι αυτός που θα κάνει πρώτος την υποχώρηση στον τσακωμό αλλά θα το κρατήσει, να΄ σαι σίγουρη! Αν επαναληφθεί ξανά το ίδιο συμβάν, τότε σίγουρα θα χωρίσει. Ο Αιγόκερως δεν μπορεί να ξεπεράσει έναν μεγάλο καυγά και συνήθως τα συναισθήματά του «παγώνουν» μετά από αυτό.

SHARE