Γάμος
Μην περιμένεις το επόμενο βήμα/Φωτογραφία: Trung Nguyen/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα τρία ζώδια που θα παντρευτούν το 2022


Το 2022 θα είναι η χρονιά σου, αν ανήκεις στην τυχερή τριάδα των ζωδιών που θα παντρευτούν μέσα στο έτος.

H νέα χρονιά μπήκε και πολλοί βάζουν νέους στόχους στα επαγγελματικά και τα στα προσωπικά τους. Το 2022 ήρθε φέροντας ελπίδες ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Κάποια ζώδια όμως φαίνεται ότι θα ευνοηθούν περισσότερο στα αισθηματικά τους και θα βάλουν βέρα στο δεξί!

Οπως όλα δείχνουν τρία ζώδια θα είναι πολύ τυχερά όσον αφορά τις σχέσεις και τα αισθηματικά τους. Γι’ αυτό αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις να ψάχνεις για νυφικό ή κουστούμι, μιας και το 2022 σε ευνοεί για να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του stylecaster.com, τα τρία ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2022 είναι ο Υδροχόος, ο Τοξότης και ο Ζυγός.

Ας δούμε αναλυτικά:

Υδροχόος

Αν και το 2022 θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τους Υδροχόους, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να παντρευτούν. Αν είσαι ελεύθερη αυτή την στιγμή, δεν ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί ο τέλειος σύντροφος στο δρόμο σου. Αν είσαι σε σχέση, όλα δείχνουν ότι θα κάνεις το επόμενο βήμα και θα επισημοποιήσεις τη σχέση σου.

Τοξότης

Παρόλο που οι Τοξότες, είναι τα άγρια παιδιά του ζωδιακού κύκλου, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους το 2022. Υπάρχουν μερικές καλές δονήσεις που έρχονται από τον Κρόνο, οι οποίες θα τους δώσουν τη δύναμη που χρειάζονται για να δεσμευτούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η πρόταση γάμου δεν χρειάζεται να παραδοσιακή, αφού κάτι τέτοιο, έτσι κι αλλιώς δεν τους αντιπροσωπεύει.


Φωτογραφία: Emma Bauso/Pexels

Ζυγός

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαιναν και τόσο καλά για τον Ζυγό τον τελευταίο καιρό, ωστόσο αυτό αλλάζει μέσα στο 2022. Αυτό το ζώδιο θα αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του και μάλιστα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να γίνει ακόμα και γονέας. Αν έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο με λίγη βοήθεια από τον Κρόνο όλα θα πάνε καλά.

SHARE