Ζευγάρι μιλάει με θέα
Θα ξαφνιαστείς πολύ/Φωτογραφία: Brooke Cagle/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα τρία ζώδια που χωρίζουν χωρίς να δίνουν εξηγήσεις


Οταν σου ανακοινώνει ο σύντροφός σου ότι θέλει να χωρίσετε, ενώ εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα, τότε νιώθεις σαν να σου έχει φύγει η γη κάτω από τα πόδια.

Είναι σαν την περίφημη ατάκα που έλεγε ο Σπύρος Παπαδόπουλος όταν έπαιζε στην σειρά «Οι Απαράδεκτοι» «Τι έγινε ρε παιδιά;» και είχε γίνει τότε σλόγκαν. Ο ξαφνικός και απροειδοποίητος χωρισμός είναι ένα σοκ που παθαίνεις και σίγουρα χρειάζεσαι λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί.

Σου ζητά να χωρίσετε (αν είναι από το τηλέφωνο ακόμα χειρότερα) και εσύ έχεις κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι έχει γίνει και πού έφταιξες εσύ σε όλο αυτό. Αν σου δώσει εξήγηση κάπως καλυτερεύει το πράγμα, αν όμως δεν σου πει ούτε τον λόγο, τότε τα πράγματα ζορίζουν πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως έχετε χωρίσει και εσύ πρέπει να το αποδεχτείς.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν τρία ζώδια που είναι πολύ πιθανόν να σου ζητήσουν να χωρίσετε, ενώ εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι το πράγμα οδεύει προς διάλυση. Ο ξαφνικός χωρισμός είναι δύσκολος και με τα παρακάτω τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να το βιώσεις.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Κριός

Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και φεύγει από μια σχέση ακόμα πιο γρήγορα. Ο Κριός θα σε διεκδικήσει και θα σε κάνει δική του χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν θα σε χωρίσει. Αυτό το ζώδιο βαριέται εύκολα και δεν μπορεί την ρουτίνα της σχέσης. Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και δεν υπάρχει τόσο πάθος όπως στην αρχή, τότε θα σε χωρίσει χωρίς κανένα δισταγμό. Ο Κριός θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και κυνηγώντας νέες προκλήσεις σε άλλες αγκαλιές.


Jeremy Banks/Unsplash

Υδροχόος

Ο Υδροχόος την μια ημέρα είναι δίπλα σου και βλέπετε ταινία στον καναπέ, και την επόμενη σου έχει ζητήσει να χωρίσετε. Εν τω μεταξύ επειδή δεν αντέχει τα δύσκολα συναισθήματα και το δράμα καθώς έρχεται σε μεγάλη αμηχανία (όπως εσύ να κλαις μπροστά του) το πιο πιθανό είναι να σου το πει με μήνυμα ή με ένα τηλεφώνημα. Αυτό το ζώδιο έχει έναν φόβο δέσμευσης και του αρέσει να περνάει χρόνο μόνος του και να κάνει τα δικά του πράγματα. Η μόνη περίπτωση στην οποία ο Υδροχόος θα πάρει δραστικά μέτρα για το τέλος της σχέσης είναι αν καταπιεστεί από τη ζήλια σου ή τον περιορισμό της ελευθερίας του. Αν θέλει τα τερματίσει την σχέση θα το κάνει πολύ γρήγορα. Αυτό το ζώδιο θα γυρίσει γρήγορα σελίδα στη ζωή χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε του δημιουργεί στεναχώρια ή θλίψη.

Jure Širić/Pexels

Αιγόκερως

Αν πει τέλος, τότε είναι οριστικό. Δεν υπάρχει γυρισμός. O Αιγόκερως είναι της λογικής και δεν κυριεύεται από το συναίσθημα. Αν αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για την σχέση σας, τότε δεν θα μπει και πολύ στον κόπο να τις αναλύσει στο μυαλό του. Αν η σχέση δεν είναι η ιδανική για αυτόν, τότε το αντίο είναι το μόνο σίγουρο. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Θα σου πει να χωρίσετε και θα είναι πολύ ωμός στα λόγια του. Αυτό το ζώδιο θα σε πληγώσει με τα σκληρά του λόγια την στιγμή του χωρισμού.

SHARE