Γυναίκες εργάζονται
Φωτογραφία: Pexels/Gabby K
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα ζώδια που φαίνονται αθώα αλλά μπορούν να γίνουν εκδικητικά


Υπάρχουν κάποια ζώδια που καμουφλάρουν τα αισθήματά τους.

Αυτά τα ζώδια είναι μαέστροι στην διπλωματία και μπορούν να διαχειριστούν τα αισθήματά τους, ιδίως όταν ζορίζονται. Βάζουν μπροστά την λογική και δεν αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει. Θα σε αντιμετωπίσουν με έναν τρόπο που δεν θα καταλάβεις ότι κατά βάθος δεν σε συμπαθούν.

Τα συναισθήματα πολλά, οι τρόποι έκφρασής τους αμέτρητοι. Είτε με λόγια, είτε με πράξεις, υπάρχουν πέντε ζώδια που δεν λένε και δεν δείχνουν όσα νιώθουν με αποτέλεσμα οι σκέψεις τους που κάνουν για σένα να είναι ένας γρίφος. Αν θέλεις να μάθεις τα πραγματικά τους συναισθήματα για σένα, ξέχασέ το. Είναι η τακτική τους να παίζουν με κλειστά χαρτιά. Αλλοι το κάνουν για να μην έρχονται σε αντιπαράθεση με τους γύρω τους κι άλλοι γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με όλους.

Ακολουθεί η λίστα με τα πέντε ζώδια:

Σκορπιός

Δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ τι σκέφτεται πραγματικά ένας Σκορπιός για σένα. Στα λόγια είναι δύσκολος. Δεν εκφράζει αυτά που νιώθει και πρέπει να πιεστεί πολύ για να το κάνει. Πρέπει να αισθανθεί ασφαλής για να εκφράσει το πώς αισθάνεται. Δεν θέλει να θυμώνει τόσο πολύ για να μην εκραγεί και κρατάει τα έντονα συναισθήματά του στην ιδιωτικότητα του σπιτιού του. Είναι χειριστικός στις διαπροσωπικές του σχέσεις και θέλει πάντα να κάνει κουμάντο. Πολλές φορές προσποιείται για να μην φανεί ευάλωτος.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια υπομονή και μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι τυπικός στην συμπεριφορά του και αν δεν συμπαθεί κάποιον δεν θα το δείξει. Θα είναι ευγενικός και μετρημένος. Ο Ταύρος απεχθάνεται το ρίσκο και τις αλλαγές και προτιμά να κρατάει μια διπλωματική συμπεριφορά παρά να γκρεμίσει τις σχέσεις γύρω του και να είναι στον αέρα.

Αιγόκερως

Ο εργασιομανής Αιγόκερως θωρεί ότι τα συναίσθημα πολλές φορές είναι εμπόδιο στη δουλειά του. Προτιμά να έχει μια διπλωματική στάση και να έχει τον έλεγχο της κατάστασης.


 Katerina Holmes/Pexels

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα άλλο ζώδιο που προτιμά να κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο να κάνει κάτι άλλο. Εάν μπορεί να βρει μια λύση, μια οποιαδήποτε λύση, αντί να μοιραστεί τα συναισθήματά του, ο Παρθένος είναι ικανοποιημένος.

Τοξότης

Είναι η ψυχή της παρέας και θα μπορούσε να είναι ένας πολύ πετυχημένος διπλωμάτης. Είναι πανέξυπνος, αλλά και αφελής. Αν σου πει ψέματα, δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Εύκολα προσαρμόζεται, γιατί ξέρει πώς να τιθασεύει τα συναισθήματά του. Παρ’ όλα αυτά κάποτε αυτά τον παρασύρουν. 

SHARE