ζώδια προβλέψεις

Tα 3 ζώδια που ζηλεύουν τις επιτυχίες των άλλων

ζώδια που ζηλεύουν την επιτυχία των άλλων είναι τρία στο σύνολο.

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι κατάφερε κάποιος άλλος κάτι σημαντικό, ούτε θα δουν με καλό μάτι την χαρά του άλλου. Κατά βάθος θα ήθελαν εκείνοι να είναι στη θέση του φίλου τους και σίγουρα θα ζηλέψουν όταν θα μάθουν ότι αγόρασε ένα καινούργιο αμάξι ή πήγε ένα όμορφο ταξίδι στο εξωτερικό.

Λυπούνται με τη λύπη σου, αλλά δεν χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου. Κατά βάθος ζηλεύουν την επιτυχία και τα υλικά αγαθά των άλλων. Μάλιστα, όταν τους ανακοινώνεις την ευχάριστη είδηση της επιτυχίας σου, αμέσως έρχεται η σκέψη της σύγκρισης και του ανταγωνισμού.

Tα ζώδια που ζηλεύουν με τις επιτυχίες των άλλων

Κριός

Ο Κριός θέλει να έχει πάντα την πρώτη θέση, δεν δέχεται την ήττα και λειτουργεί πάντα ανταγωνιστικά μέχρι να κερδίσει αυτό που θέλει. Θα ζηλέψει το όμορφο αμάξι του φίλου του, μια καλύτερη δουλειά από την δική του ή ακόμα και ένα ταξίδι που έκανε κάποιος, ενώ εκείνος έμεινε σπίτι. Είναι από τη φύση του πολύ ανταγωνιστικός, οπότε αν τους μιλήσεις για την επιτυχία και την χαρά σου, θα σε ζηλέψει 100%. Και μην ξεχνάς, η ζήλεια του Κριού εκφράζεται πάντα μέσω της ανταγωνιστικότητας.

Σκορπιός

Το θέμα με τον Σκορπιό είναι ότι θα ζηλέψει την επιτυχία σου, αλλά εσύ δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Αυτό το ζώδιο δεν αποκαλύπτει ποτέ τις σκέψεις του και πολύ δύσκολα θα καταλάβεις τι σκέφτεται. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις, αν όντως χαίρεται με την χαρά σου και την επιτυχία σου ή αν κατά βάθος ζηλεύει και σε κοιτάζει με μισό μάτι. Βασικές πηγές της ζήλειας του είναι το χρήμα και ο έρωτας. Ο Σκορπιός θα ζηλέψει τον φίλο του που έχει καλύτερη οικονομική κατάσταση ή που στάθηκε πιο τυχερός στα ερωτικά του.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα ζηλέψει όταν καταφέρει κάποιος να κατακτήσει έναν στόχο που εκείνος δεν μπορεί να τον πετύχει. Αυτό το ζώδιο μπορεί να μην νιώθει έντονη ζήλεια στα αισθηματικά του, είναι όμως ο άνθρωπος που θα ζηλέψει πολύ τα υλικά αγαθά: ένα ρολόι, ένα αυτοκίνητο, ένα κινητό, ακόμη και ένα ζευγάρι στιλάτα sneakers. Και σίγουρα θα ζηλέψει όσους έχουν την οικονομική άνεση να ταξιδεύουν και να διασκεδάζουν συχνά, ενώ ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότητα.