2022
Φωτογραφία: Unsplash/ Isabela Kronemberger
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια: Η πρώτη βδομάδα του χρόνου είναι αστρολογικά περίφημη -Αναλυτικές προβλέψεις


Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου και της ερχόμενης εβδομάδας, για όλα τα ζώδια, από την Τζούλη Αγοράκη.

Κριός 

Η νέα χρονιά αρχίζει με ένα αίσθημα ενθουσιασμού και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε γεμίζει αισιοδοξία και νιώθεις μικρός θεός των πραγμάτων και ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή να κάνεις μια καθαρή αρχή και να βάλεις μπρος τα πράγματα που έχουν σταματήσει. Είναι σαν να βγάζεις ροδάκια και παίρνεις... μπροστά. Εύγε για αυτήν την ξαφνική αλλαγή στη ρότα, αλλά και στο τέλος της μουρμούρας σου, όταν έλεγε ότι «φταίνε συστηματικά οι άλλοι». Και αισθητικά νιώθεις ότι είσαι στα ρούχα σου και δεν μιζεριάζεις. Εκτιμάς αυτό που έχεις χωρίς να σκέφτεσαι συνέχεια τι έχεις χάσει ή τι θα μπορούσες να έχεις. Μέρες λοιπόν επάρκειας και καθαρού προγραμματισμού. Γράψε με καθαρά γράμματα τις πρώτες σελίδες του χρόνου και διατήρησε το κέφι και την αισιοδοξία σου όσο περισσότερο μπορείς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τη δεύτερη μέρα της καινούργιας χρονιάς μαζί με τον Ερμή στον Υδροχόο σου ανοίγει τα φτερά σου διάπλατα και μπορείς και να πετάξεις. Είσαι αισιόδοξη και θέλεις να κάνεις μια αληθινή επανεκκίνηση. Τώρα είναι η ευκαιρία να τελειώνεις και με τα διεκπεραιωτικά που τα άφηνες να αβγατίζουν όλη την περασμένη χρονιά. Μπες στον νέο χρόνο και προσπάθησε να συμμαζέψεις τις κακοτεχνίες του χθες ώστε να μην τις σέρνεις σαν μπάλα κατάδικου και στο αύριο. Αισθηματικά είναι μια καλή περίοδος ακόμα και για έναν καινούργιο μεγάλο έρωτα. Το τρίγωνο του Ουρανού στο ζώδιό σου φέρνει απότομες εξελίξεις και αυτές τις πρώτες μέρες του χρόνου όλα είναι εφικτά, αρκεί να κρατάς μάτια και καρδιά ανοιχτά, ώστε όταν περάσει η τύχη από μπροστά σου να της πεις «Στάσου έρχομαι».

Δίδυμος 

Πολύ αισιόδοξη η πρώτη εβδομάδα του χρόνου και είναι σαν να μπαίνεις στη νέα χρονιά με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και χαράς. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 20/1 και ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να υλοποιήσεις σχέδια και όνειρα και να βάλεις στα σκαριά τα καινούργια σου προτζεκτ. Εκμεταλλέυσου το διάστημα μέχρι τις 14/1 που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, για να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Για αυτό, μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα και προσπάθησε να διευθετήσεις όλα αυτά που συστηματικά αποφεύγεις, αλλά σε πονοκεφαλιάζουν και δεν σε αφήνουν να χαρείς ένα πιο ανέμελο παρόν. Στον έρωτα έρχονται ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε έτσι για αλλαγή να μην είσαι αφηρημένη, αλλά συγκεκριμένη στο τι πραγματικά θέλεις, όχι τι συνηθίζεις να λες από κεκτημένη ταχύτητα.

Καρκίνος

Η χρονιά σου κάνει γουρλίδικο ποδαρικό. Έχεις κέφι και μπρίο και δυναμισμό και είσαι έτοιμη να στύψεις και την πέτρα αν χρειαστεί. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ερμής στον Υδροχόο σου δίνουν μια έξτρα αισιοδοξία και στον έρωτα γίνεσαι πάλι ζάχαρη και μέλι, αρκεί να μη φοράς συστηματικά αυτά τα γυαλιά ωραιοποίησης και να κρατάς μια χειρολαβή ρεαλισμού. Αυτή είναι μια επίσης καλή εβδομάδα για να προωθήσεις σχέδια και ιδέες, αφού στο στόμα σου θα έχεις τις σωστές λέξεις και τα σωστά επιχειρήματα. Εύγε Καρκίνε, ο χρόνος ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Μείνε στην καλή πλευρά της ζωής και όλα θα πάνε καλά.

Λέων 

Ο νέος χρόνος είναι μια άγραφη σελίδα και αποφάσισες να κάνεις γενναίο restart σε όλα. Εύγε Λέοντα, καιρό τώρα χρειαζόσουν κάτι να σε τραβήξει στην αισιοδοξία. Μοιάζεις αποφασισμένη να σταθείς στο καλό κομμάτι της ζωής και να μην μιζεριάσεις με τίποτα. Ο Ερμής στον Υδροχόο στις 2/1 σου ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και σε κάνει ευχάριστη και κοινωνική. Και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σαν να σου κλείνει το μάτι και έχεις το πράσινο φως για να πατήσεις γκάζι στη λεωφόρο της καρδιάς σου. Μια «καλόπιοτη» πρώτη εβδομάδα, που και ο έρωτας καραδοκεί και θα κάνει εμφάνιση. Και αν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός μπορούμε να κάνουμε λόγω για μια δυνατή χρονιά με ευκαιρίες και προκλήσεις.

Παρθένος 

Ο χρόνος με το καλημέρα σου ζητάει να τοποθετηθείς αλλά σου δίνει και ευκαιρίες και τις λύσεις έτοιμες σε σκονάκι, οπότε μπορείς μια χαρά να αντιγράψεις το μάθημα, να έχεις καλό βαθμό -ακόμα και αν δεν έχεις μάθει καλά το μάθημα σου. Τουτέστιν, θα έχεις τις συμπαντικές πλάτες που χρειάζεσαι και θα δεις να προχωράνε ακόμα και πράγματα που ήταν κολλημένα για καιρό. Και στον έρωτα θα έχεις τις ευκαιρίες για διορθωτικές κινήσεις και θα έχεις μια πιο ευχάριστη διάθεση που θα βοηθήσει να επουλώσεις πληγές και τραύματα του χθες. Προώθησε αυτήν την εβδομάδα ιδέες και σχέδια και κατέστρωσε κανένα ταξίδι τώρα που πνέει ούριος άνεμος. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 είναι σαν να σε χτυπά φιλικά στον ώμο και σου δίνει ώθηση να διεκδικήσεις ό,τι θες και ονειρεύεσαι. Γι' αυτό, χαμογέλα και κάνε ένα πρώτο βήμα

Ζυγός

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι άνθρωποι δηλαδή που αγαπάς έχουν την τιμητική τους τις πρώτες μέρες του χρόνου και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο προσιτό ζεστό και φιλικό με τα πρόσωπα που αγαπάς. Δίνεις ποιοτικό χρόνο και παίρνεις πίσω αγάπη, καθώς είχαν αδειάσει τα ντεπόζιτα και χρειαζόσουν ανεφοδιασμό. Στις 2/1 περνάει και ο Ερμής στον Υδροχόο και σε κάνει ακόμα πιο ερωτική και γοητευτική και δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν αυτές τις μέρες κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή αν αναζωπυρώσεις την ήδη υπάρχουσα Σε κάθε περίπτωση, ο νέος χρόνος σου κάνει ερωτικό ποδαρικό και στη δουλειά δεν υπάρχουν αναταράξεις, οπότε όλα φίνα!

Σκορπιος 

Η νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά και σε βρίσκει με αυτοπεποίθηση και πάθος για τα καινούργια πράγματα. Εύγε, οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του χρόνου είναι ιδανικές για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να πάρεις τα ηνία, πριν δηλαδή ο Ερμής γυρίσει Ανάδρομος στις 14/1. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να δεις τα πράγματα να προχωράνε. Οι μέρες ζητούν δράση και φαντασία. Με τον Ερμή στον Υδροχόο είσαι κοινωνική και εξωστρεφής -κάνεις τη Μαρία Αντουανέτα του ζωδιακού κι μοιράζεις στον λαό σου παντεσπάνι. Ναι, ο χρόνος δεν μπροούσε να ξεκινήσει πιο ιδανικά. Και στα αισθηματικά πνέει ούριος άνεμος. Ρύθμισε μόνο λίγο την υπερβολή σου γιατί μπορεί να παρασυρθείς περισσότερο από όσο θέλεις.

Τοξότης 

Η νέα χρονιά είναι σαν να σου κάνει το καλύτερο ποδαρικό. Καιρό είχες να νιώσεις τόσο καλά στα ρούχα σου, να αισθανθείς ασφάλεια και ένα αίσθημα ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Η συμμετοχή του Ουρανού σε εξάγωνο σε κάνει δημοφιλή και είναι σαν να καλογυαλίζει το άστρο σου. Αυτή τη βδομάδα μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε παλιά προτζεκτ αλλά και να προωθήσεις τις όλοφρεσκες ιδέες σου -αισθηματικά είσαι έτοιμος να ανοίξεις τα φτερά και να πετάξεις. Και ίσως για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν νιώθεις να είσαι σε αδιέξοδο. Όλα δηλαδή πρίμα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος μπαίνει με νέα Σελήνη στις 2/1 στο ζώδιό σου, έχεις όλα τα φώτα πάνω σου, είσαι η χαϊδεμένη του ζωδιακού και νιώθεις πραγματικά αυτήν την εύνοια σαν ευεργετικό χάδι στα μαλλιά σου. Αυτήν την εβδομάδα δεν είναι απλώς καλή, είναι εξαιρετική και ένας μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών, αφού ο ουρανός σχηματίζει ένα πολύ τυχερό εξάγωνο που πρέπει να το εξαργυρώσεις. Και επαγγελματικά έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μην αφήσεις για αύριο τις συζητήσεις που θέλεις να κάνεις καιρό και μην απορήσεις αν με το καλημέρα του χρόνου πάρεις προαγωγή ή κάτι που ονειρευόσουν εδώ και καιρό δεις να προχωράει. Με δυο λόγια, αυτές τις πρώτες μέρες του χρόνου μπορείς να κάνεις σπουδαίο come back, τουτέστιν εκμεταλλεύσου όλες μα όλες τις ευκαιρίες.

Υδρόχοος 

Ο χρόνος σού κλείνει γουστόζικα το μάτι, σου δίνει ευκαιρίες με το «καλημέρα» και σου ψιθυρίζει στο αυτί ότι πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή σου στα ουσιώδη και τα σημαντικά, να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να σταματήσεις να κυνηγάς ανεμόμυλους ή να τρέχεις πίσω από καταστάσεις που δεν βγαίνουν. Δηλαδή, κρατήσου μακριά από τα αδιέξοδα. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου από τις 2/1 και βάζει στο στόμα σου τις σωστές λέξεις. Αισθηματικά, θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή με πιο καθαρές προθέσεις και λιγότερο μπερδεμένο σχήμα. Τα ταξίδια και οι ξαφνικές αλλαγές ευνοούνται, γι' αυτό να είσαι έτοιμη, όταν περάσει η άμαξα της τύχης, να ανέβεις πάνω. Τουτέστιν, ιδανικό το διάστημα, αλλά ζητάει δράση και ειλικρίνεια.

Ιχθύς

Αυτή η πρώτη βδομάδα του χρόνου φέρνει ευκαιρίες. Άλλες είναι εμφανείς και άλλες «καμουφλαρισμένες», γι' αυτό θέλει να κρατάς τα μάτια και την καρδιά ανοιχτά, γιατί όπως έλεγε και η Αλεπού στον Μικρό Πρίγκιπα, με την καρδιά βλέπεις πιο σωστά και πρέπει να μείνεις επικεντρωμένος σε αυτά που θέλεις και όχι σε αυτά που δεν θέλεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου επιτρέπει όχι μόνο να δείξεις την πραμάτεια σου, αλλά και να την προωθήσεις -και γιατί όχι να ξεπουλήσεις. Αισθηματικά, νιώθεις μετά από καιρό μια επάρκεια με ό,τι έχεις και δεν κυνηγάς τις χίμαιρες. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε κάνει πιο ευφάνταστη και μην παραξενευτείς αν η λύση που τόσο καιρό αναζητούσες σου έρθει εντελώς φυσικά. Ιδανικό διάστημα να προωθήσεις ιδέες να κάνεις συμβόλαια και να πατήσεις δυναμικά σε ό,τι ονειρεύεσαι.

SHARE