Θερινό ηλιοστάσιο και ζώδια
Θερινό ηλιοστάσιο και ζώδια/Φωτογραφία: Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Θερινό ηλιοστάσιο: Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου


Στις 21 Ιουνίου έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 θα λάβει χώρα το θερινό ηλιοστάσιο με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα του έτους και θα ξεκινήσει και επίσημα το φετινό καλοκαίρι.

Από την Τετάρτη 22 Ιουνίου και μετά, οι μέρες θα μικραίνουν σταδιακά, στην αρχή ανεπαίσθητα και από τον Αύγουστο πιο αισθητά, ενώ οι νύχτες θα μεγαλώνουν αντίστοιχα. Από την άλλη, στο νότιο ημισφαίριο θα είναι η πρώτη μέρα του χειμώνα (χειμερινό ηλιοστάσιο).

Σύμφωνα με την αστρολογία τέσσερα είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν από το θερινό ηλιοστάσιο. Ο Ηλιος περνάει στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι η προσοχή μας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Επίσης η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 23 Ιουνίου φέρνοντας μια χαλαρή και ευχάριστη ενέργεια, με αρκετή όρεξη για φλερτ και κοινωνικές επαφές.

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από το θερινό ηλιοστάσιο

Κριός

Ο Ήλιος προχωράει στον Καρκίνο και ενεργοποιεί τον προσωπικό σου τομέα που είναι το σπίτι και η οικογένεια. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23 Ιουνίου θα σου φτιάξει την διάθεση και έχεις περισσότερη όρεξη να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις.

Καρκίνος

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν με το θερινό Ηλιοστάσιο και τα καλά νέα είναι ότι θα είναι από τα πιο τυχερά των τελευταίων ετών. Ωστόσο, πρέπει να δώσεις μια προσοχή στις υπερβολές. Η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου στο ζώδιο σου σε βοηθά να κάνεις ένα σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σου, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.


Φωτογραφία από Elaine Bernadine/Pexels

Ζυγός

Τα θέματα της καριέρας έρχονται σε πρώτη προτεραιότητα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στο θερινό Ηλιοστάσιο. Αυτό σημαίνει ότι θέλεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου και ίσως να μπεις στον πειρασμό να ρισκάρεις κιόλας για χάρη των φιλοδοξιών σου.

Αιγόκερως

Το θερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου θα σε κάνει κοινωνική με όρεξη για νέες επαφές και συνεργασίες. Η νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου θα σου φέρει ένα νέο άτομο στη ζωή σου αν είσαι μόνη, ή μια πρόταση γάμου αν είσαι σε σχέση.

SHARE