Κεριά
Κεριά /Φωτογραφία: Shutterstock
MARBLE CANDLES

Ένας έξυπνος και ανέξοδος τρόπος να κάνεις τα απλά κεριά να δείχνουν luxurious


Οι άνθρωποι που λατρεύουν την καλαίσθητη διακόσμηση, συμφωνούν στο ότι τα κεριά δίνουν μια ατμοσφαιρική νότα στον χώρο τους.

Οι λάτρεις των κεριών, θεωρούν ότι αυτά τα πανέμορφα deco items έχουν μεταμορφωτικό ρόλο σε ένα σπίτι. Διαφορετικά αρώματα, χρώματα, σχήματα και μεγέθη, όλα κάνουν ένα σπίτι πιο cozy και ντιζαϊνάτο.

Κεριά μπορείς να βρεις πολλά στην αγορά, άλλα πιο οικονομικά και άλλα πιo lux και ακριβά. Δεν χρειάζεται όμως να ξοδέψεις μια περιουσία να κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει ρομαντικός και ατμοσφαιρικός.

Αν θέλεις να κάνεις τα απλά κεριά σου να μοιάζουν πιο ακριβά και αριστοκρατικά, σού βρήκαμε το απόλυτο hack. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά κλασσικά κεριά και κάτω από ένα λεπτό.

Το νέο αυτό τρικ έχει γίνει viral στο TikTok και σου δείχνει πώς να μεταμορφώσεις τα κεριά σου σε στιλάτα «μαρμάρινα» κεριά. Τα κεριά αυτά δίνουν το εφέ της μαρμάρινης επιφάνειας, εξού και το όνομα.

@thishouse5000

Marble candles? Yes please! ##aesthetics ##Winterized

♬ original sound - elijah

Είναι πολυτελή και κομψά και ιδανικά για κάθε μοντέρνο σπίτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να διαπεράσεις ένα κερί κατά μήκος με την φλόγα ενός άλλου κεριού (ή ενός αναπτήρα), όπως φαίνεται στα βίντεο.

@spanglishfashion

Tie dye candles ##DIY ##homemade ##MoneyTok ##candles ##decor ##tiedye ##mystyle

♬ drivers license - Olivia Rodrigo

Θα δημιουργηθούν μαύρες και γκρι γραμμές από τον καπνό, όπως αυτές που έχουν τα μάρμαρα. Πρέπει να το κάνεις ομοιόμορφα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όμορφο.

Είναι ένας οικονομικός τρόπος να μεταμορφώσεις τα κεριά σου, δίνοντάς τους το πολυπόθητο marble effect και ένα διαφορετικό touch στον χώρο σου.

SHARE