ζώδια προβλέψεις
Φωτογραφία: Bryan Gomes/ Unsplash
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογία: Τι φέρνει η σύνοδος Ήλιου με Ερμή σε κάθε ζώδιο -Πολλές ευκαιρίες


Κριός

Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και μην μιλάς με μισόλογα. Τελείωσε την πρόταση σου, συνδέσου με το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου και μην κάνεις πίσω από υπερβολική ευαισθησία ή συναισθηματισμό. Τουτέστιν, αν έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις πήγαινε της μέχρι τέρμα. Μην κάνεις άλλα συναισθηματικά πίσω μπρος. Το αστρολογική σκηνικό σού φωνάζει να συνδεθείς με τα θέλω σου και να κάνεις ό,τι πραγματικά αισθάνεσαι. Ο μήνας τελειώνει με μια πολύ καλή όψη Ηλίου–Ερμή στις 29/11 και σε προτρέπει να πάρεις τα ρίσκα σου. Θυμήσου ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Σφίξε τη γροθιά στο τραπέζι και δείξε ότι από μια στιγμή στην άλλη η μαρίδα μπορεί να γίνει καρχαρίας. Δηλαδή, γίνε αποφασιστική και μη διστάσεις να δείξεις την υπεροχή σου. Αρκετά έμεινες στο προσκήνιο. Καιρός να βγεις μπροστά.

Ταύρος

Μη φοβηθείς να δεις την αλήθεια κατάματα. Και να αγκαλιάσεις την αλλαγή. Μην φοβάσαι να δηλώσεις πως νιώθεις. Αν αισθάνεσαι βέβαια ότι βρίσκεσαι μέσα στο μάτι της αντίφασης και δη του κυκλώνα, χρειάζεται να αγοράσεις χρόνο και να ξανασκεφτείς τα πράγματα. Όμως η καρδιά σου έχει ανοίξει και πρέπει να βρεις το κουράγιο να την υποστηρίξεις και να υπηρετήσεις τις επιθυμίες σου. Η καλή και σπάνια όψη Ήλιου–Ερμή στις 29/11 εγκαινιάζει μια περίοδο ουσιαστικών αλλαγών. Πήγαινε κατά πάνω στους στόχους σου. Ο μήνας στο κλείσιμό του σού κάνει τις «συμπαντικές» πλάτες που χρειάζεσαι και σου λέει ότι βρες έναν έξυπνο τρόπο να προωθήσεις τα ζητήματά σου. Σε κάθε περίπτωση, μην κάνεις βήματα προς τα πίσω από φόβο ότι μπορεί κάποιον να απογοητεύσεις. Κάνε τα πράγματα καθαρά στους άλλους και καθάρισε και εσύ τις προθέσεις σου. Οικονομικά έρχονται καλύτερες μέρες.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα προσφέρεται για εκτόνωση, οπότε μην κάνεις το λάθος και μετατρέψεις τη δυνατότητα για χαρά σε μιζέρια. Τουτέστιν, απόφυγε τις «εύφλεκτες» συζητήσεις και μην προσπαθήσεις μέσα σε ένα βράδυ να λύσεις όλα τα παρελθοντικά ζητήματα που σε είχαν πονέσει. Το πιο έξυπνο που έχεις να κάνεις είναι να το ρίξεις έξω και να διασκεδάσεις. Με σκληρή δουλειά θα δεις αυτή τη βδομάδα ότι τα πράγματα θα ξεμπλοκάρουν. Μη χρονοτριβείς και μην αφήνεις για αύριο αυτά που μπορείς να κάνει σήμερα. Το σοφό σύμπαν σού λέει πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα, άδραξε τη στιγμή και κοίταξε πως θα περάσεις τη γραμμή σου χωρίς να παραβιάσεις την γραμμή των άλλων.

Καρκίνος

Σου έχει βγει μια μεγάλη ανάγκη να την κάνεις. Να φύγεις από όλα και απόλυτα που σε ζορίζουν περισσότερο. Με απογοήτευση διαπιστώνεις ότι δεν σου έχουν μείνει και πολλά φύλλα στη τράπουλα και ότι δεν έχεις άλλες αντοχές. Και αυτή ακόμα η συνειδητότητα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα αληθινά σου θέλω. Κοίταξε τελικά τι δίνει πραγματική χαρά σε σένα. Εστίασε στον εαυτό σου και μόνο κερδισμένη/ος θα βγεις. Ο Ερμής με τον Ήλιο κάνουν μια σπάνια σύνοδο στις 29/11. Κάνε τη δουλειά σου σήμερα καθαρά και μην αφήσεις το παρασκήνιο να κερδίσει την προσοχή σου. Δηλαδή, κράτα το στόμα σου κλειστό και μην πέσεις στην παγίδα να παρασυρθείς από καταστάσεις που μοιάζουν δελεαστικές, που όμως κρύβουν μέσα τους μεγάλες παγίδες. Τα οικονομικά σου ακόμα σε απασχολούν πολύ, όμως με το άγχος και το στρες το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις στον εαυτό σου ακόμα ένα εμπόδιο -και μάλιστα μεγάλο.

Λέων

Μα τι σε έχει πιάσει και θυμάσαι ακόμα και τι έγινε το 2009; Αρκετά με το παρελθόν και με τις σκέψεις που σε ρίχνουν έξω. Αρκετά με το δράμα που το φοράς κατάσαρκα. Η εβδομάδα σου λέει εστίασε στο εδώ και τώρα και θυμήσου ότι είσαι ο δυναμικός Λέων που όλοι αγαπήσαμε. Κανείς δεν σε θέλει σε αυτή την κατάσταση. Ούτε εσύ τον εαυτό σου. Η σπάνια σύνοδος Ήλιου με Ερμή στις 29/11 σου δίνει σπουδαία ώθηση και στα επαγγελματικά. Αλλά πρέπει να αφήσεις πολλά από τα πράγματα να πέσουν κάτω. Εντάξει, έχεις μαζέψει πολλά, αλλά ακόμα και ο τρόπος που τα διαχειρίζεσαι κάτι δείχνει. Η πρόκληση της εβδομάδας είναι να προσέξεις μαζί με τα ξερά μην ξεριζώσεις και τα χλωρά. Προσοχή, λοιπόν στο ξεχορτάριασμα. Τα οικονομικά σου είναι εύφλεκτα, αλλά δεν βοηθάς και εσύ να τα συμμαζέψεις. Αν συγκεντρωθείς και νοικοκυρευτείς θα δεις αποτέλεσμα.

Παρθένος

Κάνε μια μικρή έκπληξη στα πρόσωπα που αγαπάς. Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. Δώσε αυτό που θέλεις για να λάβεις. Η εβδομάδα με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμής στις 29/11 σε βοηθά να δεις τα πράγματα λίγο έξω από σένα. Ναι, ο καλύτερος τρόπος για να κρίνεις τις καταστάσεις είναι να αποστασιοποιηθείς λίγο από αυτές. Επαγγελματικά, η φαντασία σου σε βάζει να κάνεις το άλμα. Αν είναι μικρό έχει καλώς. Αν είναι μεγάλο, μπορεί να βρεθείς στο κενό. Πρόσεξε δηλαδή τις δοσολογίες σου, το μέτρο και την τάση σου στην υπερβολή. Προώθησε τις καλές σου ιδέες σου και μην παρασύρεσαι στις χίμαιρες του μυαλού σου. Το σύμπαν ζητά από σένα να είσαι μεν ευφάνταστη/ος, όχι όμως υπερβολική/ος

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα με τη σύνοδο Ήλιου με Ερμή, θα έχεις όρεξη για βόλτες και επικοινωνία και για τα πιο ανάλαφρα κομμάτια της ζωής. Μην μπεις σε συζητήσεις που θα σε χαλάσουν και προσπάθησε να τιμήσεις τον Ζυγό που κρύβεις μέσα σου και να κάνεις μόνο τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Σε περίπτωση που το παρελθόν σου χτυπήσει την πόρτα, καλύτερα να μην του ανοίξεις. Επαγγελματικά, νιώθεις αυτοπεποίθηση και έτοιμη να κάνεις μια σειρά από αλλαγές. Τα άστρα σου λένε ότι είναι μαζί σου αλλά ό,τι κάνεις καλό είναι να το κάνεις με το μαλακό. Μη θέλεις δηλαδή σε μια μέρα να γίνει αυτό που δεν έκανες για καιρό. Και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί θα έχεις μια τάση για υπερβολή και ξόδεμα.

Σκορπιός

Ο μήνας κλείνει με μια πολύ καλή όψη και έχεις όρεξη να ξεσκάσεις, όμως οι υποχρεώσεις δεν στο επιτρέπουν. Βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και μην τον σπαταλήσεις με πρόσωπα που μαζί τους είναι συνέχεια σαν να ζεις μια από τα ίδια. Αυτή την εβδομάδα έχεις όρεξη για το διαφορετικό και αν τιμήσεις την παρόρμηση σου θα σου βγει σε καλό. Ναι μερικές φορές πρέπει να ακούμε την εσωτερική μας παρόρμηση. Επαγγελματικά θα έχεις πολλές ιδέες, πολλές επιλογές και δρόμους να διαλέξεις. Όλη η μαεστρία κρύβεται στην μυαλωμένη επιλογή. Καλό είναι να δώσεις στην καρδιά σου μια ζαχαρίτσα για να τη δελεάσεις. Οι κινήσεις του σήμερα θα έχουν συνέπειες στο αύριο. Οικονομικά τα πράγματα έχουν πάρει μια ανάσα αλλά δεν μπορείς να το αισθανθείς ακόμα.

Τοξότης

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις χειριστεί λάθος μια κατάσταση, μην μένεις πίσω από το λάθος σου και υψώνεις κάστρα. Το τελείωμα του μήνα και η καλή σύνοδος Ερμή-Ήλιου στις 29/11 σε βοηθά να κάνεις όλες αυτές τις διορθωτικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στους άλλους. Ναι, τις περισσότερες φορές θέλει δύναμη να παραδεχτούμε το λάθος μας, αλλά  αυτό μας απελευθερώνει. Νισάφι πια με τις σπασμωδικές κινήσεις. Επαγγελματικά, η εβδομάδα σου δίνει και ευκαιρίες και δώρα. Βγάλε τις παρωπίδες και εντόπισε τις επαναλήψεις σου. Σε κάθε περίπτωση, σταμάτα να ψάχνεις το σημάδι και το πρόβλημα. Σταμάτα να κοιτάς δύσπιστα κάθε συνεργάτη και κάθε άνθρωπο που θέλει να σου προσφέρει βοήθεια. Γενικά, σταμάτα να κινείσαι στη σκιά και βγες στο φως.

Αιγόκερως

Καλή η δουλειά, τα νέα σου σχέδια, καλά όλα, αλλά η εβδομάδα σου φωνάζει να δώσεις χρόνο και ουσία στους ανθρώπους που σε αγαπούν και τους αγαπάς. Κάνε ένα καθοριστικό βήμα στην πλευρά των αναγκών τους και αμέσως θα αισθανθείς και τους άλλους πιο κοντά σου. Η εβδομάδα θέλει ένα πρώτο βήμα στη σωστή κατεύθυνση. Το σοφό σύμπαν σου λέει ότι είσαι αρκετά απορροφημένη/ος από τον εαυτό σου και είναι καλό να ανοίξεις τώρα τις κεραίες. Επαγγελματικά, η καλή σύνοδος Ερμή-Ήλιου στις 29/11 σου λέει κέρδισε χρόνο και μην πάρεις καμιά απόφαση όσο και αν σε πιέζουν οι άλλοι. Επειδή η πίεση σε κυκλώνει από παντού, όσο πιο ακέραιος είσαι και δείχνεις, τόσο πιο εύκολα θα προσπερνάς τα εμπόδια. Προσπάθησε να περιορίσεις τη βιασύνη σου και μην είσαι αμετροεπής.

Υδροχόος

Σκέψου αν αυτό που νιώθεις είναι αληθινό. Το κλείσιμο του μήνα και η σύνοδος Ήλιου με Ερμή σε βοηθά να δεις καθαρά και εκεί που κάποιες φορές θόλωνε το τοπίο. Σε κάθε όμως περίπτωση πρέπει να μη δράσεις πριν να είσαι σίγουρος ότι επέλεξες το ορθό. Όσο και αν έχεις την τάση να τα κάνεις όλα «καλοκαιρινά» η εβδομάδα σου λέει να πάρεις δυο ανάσες να κάνεις και μια μεγάλη βόλτα και να αφήσεις για άλλη στιγμή την αποκαθήλωση. Επαγγελματικά, βάλε το χιούμορ πάλι στην πρίζα. Επειδή η εβδομάδα θα έχει ανατροπές και πολλά πάνω κάτω, αν δεν δεις τα πράγματα με χιούμορ θα πελαγώσεις. Τουτέστιν, μη βιαστείς να πάρεις καμιά απόφαση και μην κάνεις δηλώσεις που στην επόμενη στροφή θα σε εκθέσουν.

Ιχθύς

Μη βάζεις το μαχαίρι βαθιά στην πληγή. Πρώτα εσύ πληγώνεσαι και μετά οι άλλοι. Μην κάνεις πράγματα που δεν βοηθούν ούτε εσένα ούτε τον άλλους στο όνομα μια ψευτοτόλμης. Θέλει δύναμη μερικές φορές να υποχωρείς. Η εβδομάδα σου λέει εξέτασε εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους και πριν αναλάβεις δράση σκέψου τα όλα καλύτερα. Επαγγελματικά, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Τις περισσότερες μέρες μοιάζεις με καλοκαρδισμένο στρατιωτάκι. Αν όμως μείνεις λίγο πίσω και δεις τον εαυτό, θα καταλάβεις τι είναι τελικά αυτό που σε ρίχνει έξω. Αν δηλαδή εντοπίσεις το λάθος σου μπορεί και να το διορθώσεις. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 29/11 σου λέει άνοιξε διάπλατα τα μάτια σου και κοίταξε τι επαναλαμβανόμενα κάνεις.

SHARE