ζώδια προβλέψεις

Ζώδια: Έρχεται μια αστρολογική εβδομάδα για διορθωτικές κινήσεις -Αναλυτικές προβλέψεις

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου και της ερχόμενης εβδομάδας, για όλα τα ζώδια, από την Τζούλη Αγοράκη.

Κριός

Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα φέρνει φρέσκιες ιδέες και ανανέωση. Ο Άρης στον Υδροχόο σε οπλίζει με όλη την καλή διάθεση και θέλεις να νοστιμέψεις την καθημερινότητά σου. Αυτό το πετυχαίνεις με το κομμάτι της κοινωνικότητάς σου που είχε κρυφτεί κάτω από την αφοσίωση σου σε οποιαδήποτε άλλη ζωή, εκτός της προσωπικής σου. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα αυτήν την εβδομάδας θα θελήσουν να σε έχουν κοντά τους, μην τους την αρνηθείς. Τέλος, μη σηκώνεις ένα σύννεφο σκόνης και μετά παραπονιέσαι ότι δεν μπορείς να δεις. Χαμήλωσε ταχύτητα και πρόσεχε τους φωτεινούς σηματοδότες της ζωής σου, που έχουν κάτι να σου πουν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι κατάλληλη για νέα βήματα, νέες προοπτικές. Ωστόσο, μην παρασύρεσαι από παρορμητικές κινήσεις και τα βήματά σου προσπάθησε να έχουν ρυθμό και να είναι συγχρονισμένος. Ο Άρης στον Υδροχόο σου δίνει δυναμισμό και είναι απορίας άξιο γιατί δεν κάνεις κάτι με τα υλικά που έχεις στα χέρια σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον τρόπο να γίνεις αποτελεσματική και να ανοίξεις με δυναμισμό την πόρτα στις ευκαιρίες.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα έχει την επικοινωνία ως το Α και το Ω της. Έχεις σκεφτεί πώς προσδιορίζεις μια σχέση αγάπης; Τι ζητάς τελικά από τον άλλον; Μήπως αυτό που ζητάς δεν ξέρεις εσύ η ίδια να το δώσεις; Και γιατί μια φορά, έτσι για αλλαγή, δεν προσφέρεις στον άλλον αυτό που θέλει; Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τις συμπαντικές πλάτες για συναισθηματικές εκκινήσεις και ξεκαθαρίσματα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει βάθος και ουσία στις σχέσεις που για καιρό έδειχναν επιφανειακές. Στη δουλειά σκέφτεσαι ότι ήρθε η στιγμή να γυρίσεις σελίδα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αλλάξεις δουλειά, τρόπο ή χειρισμό. Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με ένα σωρό καλές ιδέες στο μυαλό. Πάντως, το μάτι σου έχει «γυρίσει» και δεν θες με τίποτα μια από τα ίδια. Έτσι, δεν είναι παράξενο αν αυτή την εβδομάδα ανεβάσεις τους τόνους γιατί έχεις καταλάβει ότι επανάσταση και βελούδινη συνήθως δεν γίνεται. Με τον Άρη στον Υδροχόο πάρε καλύτερα τα ρίσκα σου μετά γιατί έχεις περάσει πια το στάδιο της μη ανοχής και μπορεί να αδικήσεις ανθρώπους που διατηρούν καλές προθέσεις απέναντί σου.

Δίδυμοι

Σε γενικές γραμμές, καλά το πας. Παρόλο που νιώθεις ότι δεν το πας καλά, σε πηγαίνει εκείνο. Αν το θες, με άνεση παίζεις την «Ωραία της ημέρας» και μπορεί να μην είσαι η Κατρίν Ντενέβ, αλλά το μοιραίο στιλ αυτή τη βδομάδα φοριέται άνετα. Με τον Άρη στον Υδροχόο τολμάς να ανοίξεις τα φτερά σου και να υποδεχτείς νέες εμπειρίες που θα σε συναρπάσουν. Πλέον, μπορεί να νιώσεις ότι κάποιες φορές πιέζεσαι να λάβεις εδώ και τώρα αποφάσεις όμως αυτό δεν ήθελες; Γι' αυτό, πρόσεχε αφενός τι εύχεσαι και μάθε να δέχεσαι με χαμόγελο τις προκλήσεις. Στα επαγγελματικά σου, δεν ανέχεσαι πλέον ούτε τα ημίμετρα ούτε τα περίπου. Έτσι, οι αποφάσεις που παίρνεις μοιάζουν αρκετά ριζοσπαστικές και σκληρές. Όπως και να έχει το πράγμα, η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για κάθε είδους αλλαγές. Ιδανική στιγμή για να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια στους συνεργάτες σου και σε όσους σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ο έρωτας σε κάνει και πάλι να πιστεύεις στο θαύμα του. Μετά από καιρό είναι και πάλι εδώ αυτός ο μικρός φτερωτός θεός, που στο πίσω μέρος της φαντασίας σου πάντα υπήρχε. Περίφημα! Eιδικά αν δεν φοβηθείς και δεν το βάλεις στα πόδια, μπορείς να ελπίζεις ότι οι νύχτες σου θα ναι πολύ καλύτερες από τις μέρες σου. Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κατακόρυφα. Η ευκαιρία της εβδομάδας είναι να αποδεχτείς τις αισθηματικές προκλήσεις και να μη βάλεις στην πρίζα τις υδάτινες φοβίες σου. Αυτή την εβδομάδα και οι επαγγελματικές συζητήσεις σου γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και έχεις να προτείνεις λύσεις εκεί που μέχρι εχθές έβαζες ερωτηματικά. Και ενώ νιώθεις κάποιες στιγμές σαν τον γδαρμένο που του έριξαν και πάνω του ένα κουβά οινόπνευμα, έχεις αρχίσει να βλέπεις τις δυσκολίες σαν προκλήσεις και αλλάζεις κάπως την οπτική σου, που σημαίνει ότι γίνεσαι πιο αισιόδοξος και έτοιμος να οδηγήσεις τους στόχους σου σε δρόμους πιο ασφαλής και σίγουρους.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μην ξεχνάς ότι η ζωή θέλει γενναιοδωρία, κυρίως στο συναίσθημα, γιατί κάτι σε έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα και ό,τι δίνεις το δίνεις με το σταγονόμετρο. Το σύμπαν σου λέει δώσε για να λάβεις. Δώσε για να σου γυρίσει πίσω πολλαπλασιασμένο. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αρχίζεις να σκέπτεσαι δημιουργικούς τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα σ' όλους τους τομείς. Πρόσεξε μόνο μην παρασυρθείς μέσα σε δρόμους που καίνε. Σταμάτα να προσκολλάσαι με νύχια και με δόντια στο παλιό μοντέλο και προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή εκεί που σε καλοδέχονται και σε περιμένουν. Αυτή τη βδομάδα με τον Άρη στον Υδροχόο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι καιρός να πάρεις τα πάνω σου και να πας με δυναμισμό και πίστη κατά πάνω στις καλές σου ιδέες.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θέτει το εξής ερώτημα: «Δεν κουράστηκες να έχεις τις προσδοκίες σου  δεμένες με λουρί;». Η εβδομάδα σού δίνει την ευκαιρία να αφεθείς, να είσαι ανοιχτή σε όλα τα καινούργια σενάρια. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενθαρρύνει συζητήσεις που μπορούν να βγάλουν τη σχέση από τη μαρμίτα που είχε πέσει. Άνοιξε τα ρολά της καρδιάς σου και σταμάτα να κρατάς τις προκαταλήψεις σου σφιχτά στο χέρι. Η ευκαιρία της εβδομάδας είναι να κρατήσεις τον δυναμισμό σου και η συμβουλή της να μην αφήσεις την επικοινωνία σου με τους γύρω σου να χαλάσει από τον παρορμητικό σου. Επαγγελματικά, οι υποχρεώσεις και η οικονομική ανασφάλεια σου χτυπάνε επίμονα την πόρτα. Από το να τρομάζεις όμως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της ανοίξεις και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Μην κάθεσαι πίσω από φόβο και μην προκρίνεις συνέχεια τις ελλείψεις σου.

Ζυγός

Η κλεψύδρα του νέου χρόνου τρέχει και σου ζητά να επενδύσεις στον έρωτα και να μην τον αφήσεις πάλι σε δεύτερη μοίρα. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να συνδεθείς και πάλι με τον ανανεωμένο και δημιουργικό σου εαυτό. Οι μέρες έχουν κάτι γλυκόπιοτο μέσα τους και αυτό γιατί και εσύ έχεις μαλακώσει και δίνεις ευκαιρίες. Ναι, επιθυμείς να γαληνέψεις, αλλά η γαλήνη της καρδιάς: είναι μια τέχνη και μια απόφαση. Σταμάτα λοιπόν να αρχίζεις όλες τις προτάσεις σου με ένα μεγάλο «δεν μπορώ» και ξεκίνησε από τις αλλαγές που είναι στο χέρι σου να κάνεις. Επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις ευνοούνται. Αυτή την εβδομάδα σου έχει βγει ένα «αεικίνητο» και η ζωή σου θυμίζει τη χορογραφία των δυνατοτήτων. Αν δεν ξεχάσεις τα βήματα του χορού, πολύ ωραία πράγματα θα συμβούν. Τουτέστιν, να είσαι συγκεντρωμένη και μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου κάνει όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα και ένας έρωτας νέας σοδειάς μπορεί να σε περιμένει στη γωνία. Βέβαια, είσαι και λίγο όπου φυσάει ο άνεμος τον τελευταίο καιρό, αλλά αν ο άνεμος δεν τα πάρει όλα και τα σηκώσει, τότε άστον να φυσά. Η ευκαιρία της εβδομάδας είναι να μπορείς να δέχεσαι τις προκλήσεις και να είσαι σε θέση να τις αφομοιώνεις. Καλό είναι να ταπεινώσεις το προβάδισμα και να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτήν την εβδομάδα οι επαγγελματικές συζητήσεις σου γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και  έχεις να προτείνεις και λύσεις εκεί που μέχρι χθες έβαζες ερωτηματικά. Δηλαδή από την ασάφεια περνάς στη σαφήνεια. Στα μέσα της εβδομάδας τα οικονομικά έρχονται και πάλι στο προσκήνιο παίρνοντας θετική τροπή.

Τοξότης

Στον έρωτα αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες. Ακολούθησε την καρδιά σου και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει εκεί που θέλει και ξέρει αυτό. Η εβδομάδα σε βρίσκει με τη διάθεση ανεβασμένη και μπορείς να μπεις και πάλι στο λιβάδι των θαυμάτων. Με τον Άρη όμως στον Υδροχόο ίσως αυτή την εβδομάδα εμφανιστούν και κάποιες εντάσεις με τα άτομα από τον εργασιακό σου χώρο. Δες το σαν πρόκληση και σκύψε στωικά πάνω από προβλήματα, μπορεί, επιλύοντας τα, να εξουδετερώσεις και τους κακοπροαίρετους. Δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι και να κάνεις δυσάρεστες σκέψεις, αφού θα έχεις και όρεξη και ενέργεια και θα μπορείς με άνεση και στιλ να προωθήσεις τα θέματά σου και να δεις τα πράγματα να παίρνουν τα πάνω τους.

Αιγόκερως

Η δεύτερη εβδομάδα του χρόνου σε συμβουλεύει να πεις όχι στις αρνητικές σκέψεις. Πειθάρχησε το μυαλό σου που έχει αρχίσει και γεννά φαντάσματα. Σταμάτησε τώρα τις βλαβερές σκέψεις που όλα τα μπλοκάρουν και τα βραχυκυκλώνουν και δες τι πραγματικά θέλεις. Αν δεν αποφορτιστείς το κάθε μικρό εμπόδιο θα φαντάζει στα μάτια σου βουνό. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει ώθηση στον δυναμισμό σου και σε κάνει να θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα εδώ και τώρα, ενώ παράλληλα έχει τη δυναμική να απογειώσει τα ερωτικά σου. Αφέσου και μη μείνεις αλυσοδεμένη στο έδαφος του συντηρητισμού σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει την επικοινωνία ζωηρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεβάσεις τους τόνους, απλά μπορείς να κάνεις πάλι τα ταχυδακτυλουργικά σου κόλπα προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Τα θέματα καριέρας σε καίνε αλλά αυτό που σε καίει πραγματικά είναι τα οικονομικά σου, όπου πρέπει να κοιτάξεις γενναία τις διαρροές κατάματα αλλά και να ψάξεις από που μπορεί να έρθουν νέοι πόροι.

Υδροχοος

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει σε χαλαρή διάθεση και, ναι, πάλι πιστεύεις στον έρωτα και το θαύμα του. Αισθάνεσαι συναισθηματικά καλά και αυτό δεν χρειάζεται να σου το πουν, φτάνει που το νιώθεις. Ναι, μετά από καιρό είναι και πάλι εδώ ο έρωτας που τόσο λαχταράς, και αν δεν φοβηθείς και δεν το βάλεις στα πόδια μπορείς να ελπίζεις ότι οι νύχτες σου θα είναι πολύ καλύτερες από τις μέρες σου. Στο τέλος της εβδομάδας, τα αισθηματικά, αν και θα έχουν ευχάριστο περίβλημα, ίσως κρύψουν στο πυρήνα τους παγίδες. Εσύ ενεργοποίησε την υδροχοΐσια τόλμη σου και αντιμετώπισε τες. Μην αφεθείς σε παρορμητικές κινήσεις που φέρνει ο Άρης στο ζώδιό σου. Αυτήν την εβδομάδα, οι επαγγελματικές συζητήσεις σου γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και έχεις να προτείνεις και λύσεις εκεί που μέχρι εχθές έβαζες ερωτηματικά.

Ιχθύς

Η δεύτερη βδομάδα του χρόνου σε βοηθά με σταθερά βήμα να βγεις από τον λάκκο που ήσουν τόσο καιρό και επιτέλους κάνεις πιο αισιόδοξες σκέψεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και στο εδώ και τώρα των πραγμάτων. Ο Άρης στον Υδροχόο προωθεί τη μυστικοπάθεια και το παρασκήνιο στις σχέσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα πέρασμα από τη σάλα του ερωτισμού, εκεί πέρα κάποιος που ούτε το φανταζόσουν σε περιμένει να ταξιδέψετε στις ανάλαφρες μέρες της έξαψης. Τη νέα εβδομάδα τα εργασιακά λουριά σφίγγουν που σημαίνει ότι τελείωσαν τα ψέματα. Όμως, η πίεση φέρνει και ευκαιρίες. Η τύχη είναι με το μέρος σου αρκεί να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Μια είναι η λέξη: δράση.