Φωτογραφία: Pexels/ @GeorgeDolgikh
Φωτογραφία: Pexels/ @GeorgeDolgikh
24|05|2022 14:10
SHARE
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

Τα ζώδια που κολλάνε μαζί σου όταν τα «φτύνεις»


Ποια είναι τα ζώδια που όσο κι αν τα αγνοήσεις, τόσο θα τα «ξεροψήσεις»;

Είναι γνωστό πως όταν πρόκειται για αισθηματικά, η λογική πάει περίπατο και όντως, αν ερωτευτείς ή αν θέλεις κάποιον, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου, μοιάζει παντελώς αδιάφορο, ακόμη κι όταν πρόκειται για τη λογική που σου λέει να... ξεκολλήσεις.

Τι κι αν όλοι στις σχέσεις μας, ή τουλάχιστον στα φλερτ μας, είμαστε η προσωποποίηση του ρητού με τα γραμματόσημα, υπάρχουν κάποια ζώδια που όσο κι αν τους απορρίψεις, τόσο περισσότερο θα θέλουν να σε κάνουν δική τους ή δικό τους.

Δεν υπάρχει καμία καλή συμβουλή για τέτοιες περιπτώσεις, η γνώση όμως ίσως φανεί σωτήρια για αρχή.

Σε περίπτωση πάντως που βγαίνεις με έναν Κριό και σου φαίνεται δύσκολα συνεννοήσιμος, πρέπει να γνωρίζεις πως είναι σωστός κυνηγός.

Όσο εσύ τρέχεις και κρύβεσαι, εκείνος θα έρθει να σε αναζητήσει, πάντα με ρομαντικό τρόπο και με σεβασμό. Επομένως, ναι, αν σταματήσεις να απαντάς στα μηνύματα και τις κλήσεις του, σίγουρα θα σε διεκδικήσει με κάθε δυνατό τρόπο.

Φωτογραφία: Pexels/ @Вальдемар

Όσο για τους Τοξότες, συνήθως φαίνονται κουλ τύποι, τύποι που δεν νοιάζονται και ιδιαίτερα για το αν θα είναι σε σχέση ή όχι. Τους αρέσει το φλερτ, τους αρέσει να σε διεκδικούν αλλά και να τους διεκδικείς.

Το αντιφατικό με τους Τοξότες βέβαια είναι το εξής: ενώ θα αργεί να απαντήσει σε κλήσεις σου, θα αρνηθεί και κάποιο ραντεβού θα θέλει εσύ να είσαι απίκο. Αν πάλι αντιστραφούν οι ρόλοι, θα τρελαθεί πραγματικά και θα κολλήσει μαζί σου.

Φωτογραφία: Pexels/ @hebertsantos

Τέλος, στη λίστα με τα ζώδια που κολλάνε όσο δεν απαντάς στα νεύματά τους, να σου πούμε ότι και ο Υδροχόος είναι ένας από αυτούς. Από τη φύση του αντιδραστικός, όσο του λες μαύρο εκείνος θα σου λέει λευκό.

Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου ξεκίνα να παίζεις το παιχνίδι της αντίστροφης ψυχολογίας. Κάτι σπάει μέσα του κάθε φορά που το αίσθημά του τον αγνοεί και έτσι, θα βάλει τα δυνατά του για να σου κλέψει την καρδιά.

SHARE