Γυναίκα μπροστά στον υπολογιστή
Φωτογραφία: Unsplash/ Christin Hume
ΖΩΔΙΑ & ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα σε αφήσουν με τα περισσότερα «Διαβάστηκε»


Το μήνυμα εστάλη. Ελήφθη. Διαβάστηκε αλλά δεν απαντήθηκε.

Το μήνυμα «διαβάστηκε»: Εχει συμβεί σε όλους μας και είναι πολύ εκνευριστικό. Έχουμε όλοι βρεθεί σ΄ αυτή την θέση να έχουμε στείλει μήνυμα σε κάποιον και να μην έχει απαντήσει, ενώ το έχει διαβάσει.

Είναι η στιγμή που στέλνεις μήνυμα κι ενώ περιμένεις μετά το «διαβάστηκε» τις γνωστές τελίτσες που σηματοδοτούν ότι έρχεται η πολυπόθητη απάντηση, να μην έρχεται καμία απολύτως απάντηση. Yeah, been there, done that.

Δεν πειράζει λες, θα απαντήσει αργότερα. Θα έχει δουλειά, κάτι θα κάνει και τελικά οι ώρες περνάνε και συνειδητοποιείς ότι δεν πρόκειται να λάβεις καμία απάντηση. Αυτό το «διαβάστηκε» έχει πονέσει πολλούς και πολλές και σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν να τον αγνοούν.

Φυσικά, και εσύ μπορεί να το έχεις κάνει, μην τα ρίχνουμε συνέχεια στους άλλους. Σου έχουν στείλει μήνυμα, το διάβασες και δεν απάντησες ποτέ. Η φάση με τα αναπάντητα μηνύματα είναι περίεργη και μας γεννά το αίσθημα της απόρριψης, το οποίο φυσικά μας κάνει σμπαράλια την αυτοπεποίθηση και μας γεμίζει αρνητικές σκέψεις.

Ας δούμε τα 6 ζώδια που θα σε αφήσουν με τα περισσότερα «Διαβάστηκε»:

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι εκ φύσεως τεμπέλης και έχει την τάση να το παρακάνει στις απολαύσεις. Αν του έχεις στείλει μήνυμα και εκείνος εκείνη την στιγμή έχει καθίσει στον καναπέ και το κινητό του είναι σε άλλο δωμάτιο, μην περιμένεις να σηκωθεί και να απαντήσει άμεσα. Επίσης, είναι ένα ξεροκέφαλο ζώδιο και αν τον έχεις εκνευρίσει, θα του πάρει πολλές μέρες να απαντήσει.

Κριός

Ο Κριός θα διαβάσει το μήνυμα σου, αλλά αν εκείνη την στιγμή είναι απασχολημένος με την δουλειά του τότε δυστυχώς δεν είσαι προτεραιότητα. Είναι το ζώδιο της δράσης και αυτό σημαίνει ότι θα σου απαντήσει όταν βρει ελεύθερο χρόνο. Με λίγα λόγια, όταν είναι απασχολημένος, δεν το θεωρεί προτεραιότητα να σου απαντήσει.


Prateek Katyal/Pexels

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο δίνει το 100% της προσοχής του σε ό,τι καταπιάνεται. Αρα όταν του στείλεις μήνυμα και εκείνος είναι απασχολημένος με κάτι άλλο, τότε δεν πρόκειται να σου απαντήσει μέχρι να τελειώσει αυτό που κάνει. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που ενώ ασχολούνται με κάτι συγκεκριμένο τους είναι δύσκολό να στρέψουν την προσοχή τους και αλλού. Έτσι είναι ο Παρθένος.

Υδροχόος

Το μυαλό του τρέχει συνεχώς σε δέκα διαφορετικά πράγματα, όποτε είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο να ξέχασε να σου απαντήσει. Δεν το κάνει επίτηδες, δεν έχει κάτι μαζί σου. Αν οι Δίδυμοι έχουν την διάσπαση προσοχής σαν τάση, οι Υδροχόοι την αντιπροσωπεύουν εντελώς. Βέβαια, αν του στείλεις κι άλλα μηνύματα και δεν απαντήσει, ενώ τα έχει διαβάσει, σημαίνει ότι πλέον είναι συνειδητή επιλογή.

Ζυγός

Με έναν Ζυγό μην πάει ποτέ το μυαλό σου στο κακό. Το πιο πιθανό είναι να βλέπει τηλεόραση και να ξεχάστηκε. Επίσης υπάρχει κι ένα ακόμη σενάριο: Ο Ζυγός δεν σου απαντήσει στο μήνυμά σου, γιατί δεν ξέρει τι θέλεις να ακούσεις. Επειδή αυτό το ζώδιο θέλει να τα έχει καλά με όλους, πιθανότατα να μην έχει καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι.


 NordWood Themes on Unsplash

Δίδυμος

Θα του πάρει λίγο χρόνο να σου απαντήσει, γιατί συνήθως ένας Δίδυμος καταπιάνεται με ένα εκατομμύριο πράγματα την ημέρα. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι τόσο χαμένο σε πολλές κατευθύνσεις, που πιθανότητα να αργήσει να σου απαντήσει στο μήνυμα.

SHARE