Φωτογραφία: unsplash/@beccatapert
Φωτογραφία: unsplash/@beccatapert
29|08|2022 15:08
SHARE
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ

4 ζώδια που βάζουν τη σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου τους πάνω από τη δική τους


Υπάρχουν ορισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που δίνουν μεγαλύτερη βάση στην ικανοποίηση του συντρόφου τους.

Κάθε ζώδιο έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά, με κάποια να ξεχωρίζουν κάπως… περισσότερο. Άλλοι είναι ρομαντικοί, άλλοι περισσότερο ζηλιάρηδες. Όταν η συζήτηση, όμως, έρχεται στο σεξ, θα συναντήσεις και αυτά που επικεντρώνονται κυρίως στην ικανοποίηση του συντρόφου τους… ποια είναι όμως αυτά;

Σύμφωνα με το pinkvilla.com τα ζώδια που εστιάζουν στην σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου τους είναι τα παρακάτω:

Κριός

Ο Κριός, ένα από τα τρία ζώδια της Φωτιάς επομένως είναι παθιασμένος και ανυπόμονος. Η ανταγωνιστική φύση του Κριού μπορεί να τον κάνει να είναι δοτικός εραστής, ωστόσο ξέρει τι θέλει και πότε το θέλει.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση με κάθε τρόπο. Το σεξ με έναν Ταύρο είναι κάτι που σίγουρα μένει αξέχαστο. Θα σας προσέξουν αρκετά και θα βάλουν τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα. Σίγουρα θα είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία που θα έχετε ζήσει στο κρεβάτι -ή και αλλού.

Ζυγός

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, του σεξ και της ομορφιάς, οι Ζυγοί έχουν το πάνω χέρι. Είναι ρομαντικοί, στοργικοί και ευγενικοί ενώ απολαμβάνουν να εξερευνούν το σώμα του συντρόφου τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι συναισθηματικοί αλλά και φιλόδοξοι, δύο χαρακτηριστικά που «παντρεύονται» και κάνουν το σεξουαλικό παιχνίδι να μοιάζει με μια περιπέτεια. Εκτός από το ότι είναι δοτικοί, κάτι που τους καθιστά ικανούς και κυρίως πρόθυμους να ικανοποιήσουν το ταίρι τους, έχουν ενέργεια και όρεξη για επαφή.

SHARE