ζευγάρι φιλί
Φωτογραφία: Unsplash/john-schnobrich
04|12|2022 16:02
SHARE
ON FIRE

Αυτό το ζώδιο θα κάνει το περισσότερο σεξ μέσα στο 2023 -On fire


Το 2023 είναι λιγότερο από ένα μήνα μακριά, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και ιδιαίτερες στιγμές για όλα τα ζώδια.

Κάθε πρωτοχρονιά αποφασίζουμε να θέσουμε νέους στόχους, πράγματα που σκοπεύουμε να πετύχουμε, συνήθειες που θέλουμε να αλλάξουμε ή να αποκτήσουμε και ελπίζουμε πάντα η χρονιά που μπαίνει να είναι γεμάτη ευχάριστα συμβάντα.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολεί τους περισσότερους όταν στρέφονται στην αστρολογία είναι οι ερωτικές σχέσεις και η πορεία τους.

Θα χωρίσουν από κάποιον σύντροφο; Θα επιστρέψει κάποιος πρώην ή θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα;

Όλα αυτά είναι ζητήματα που μπορεί να έχουν τις απαντήσεις τους μέσα στις κινήσεις των πλανητών και τους ζωδιακούς χάρτες.

Για το 2023, λοιπόν, φαίνεται ότι ο Δίας στον Ιχθύ ενισχύει τη λίμπιντο και φέρνει το πάθος στη ζωή αρκετών ζωδίων.

Άλλα θα ξεκινήσουν πιο ήπια και αργότερα μέσα στη χρονιά θα κάνουν γνωριμίες και νέες σχέσεις, ενώ άλλα θα μπουν δυναμικά απολαμβάνοντας το σεξ με έναν ή πολλούς συντρόφους.

Και ενώ αρκετά ζώδια θα ζήσουν μια παθιασμένη χρονιά, φαίνεται ότι είναι ο Κριός το ζώδιο που θα κάνει το περισσότερο σεξ μέσα στο 2023.

Οι Κριοί θα ξεκινήσουν τη χρονιά τους χαλαρά, αλλά η όρεξή τους για φλερτ και σεξ θα αυξάνεται σταδιακά και θα έχουν πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και νέες σχέσεις.

Όσοι είναι σε σταθερή σχέση θα πειραματιστούν και θα ανακαλύψουν ακόμη περισσότερα για το σώμα τους και τη χημεία με τον σύντροφό τους!

SHARE