χριστουγεννιάτικα δέντρα ξενοδοχεία
Φωτογραφία: AP Images/Emirates Palace Hotel/Abu Dhabi
X-MAS SPIRIT

Τα πιο luxurious ξενοδοχεία του κόσμου στόλισαν και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους κόβουν την ανάσα


Οι περισσότεροι από εμάς έχουν συνδέσει τα Χριστούγεννα με μια σειρά από όμορφες εικόνες.

Εικόνες ζεστασιάς και θαλπωρής, έντονα χρώματα, φωτάκια, πλούσια στολίδια, γιρλάντες και μια γενικότερη διάθεση πλούτου και πολυτέλειας. Γιατί μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι η γιορτή της αγάπης, αλλά δεν παύουν να είναι παράλληλα και η γιορτή των δώρων, των extravagant στολισμών και της διασκέδασης.

Όλοι, λοιπόν, απολαμβάνουμε τις εικόνες του Christmas decoration, που μας έρχονται από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου. Τα πιο διάσημα ξενοδοχεία στις πιο γνωστές μητροπόλεις του πλανήτη, όπως στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη και φυσικά τη Νέα Υόρκη, έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους, με εκπληκτικούς διακόσμους γνωστών designers και ανθοπωλείων.

Κόκκινο, χρυσό, ασημί και μπλε είναι μόνο μερικά από τα εντυπωσιακά χρώματα της παλέτας που χρησιμοποιήθηκε. Χιλιάδες μέτρα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, μπάλες, μινιατούρες, φτερά και πρωτότυπες εγκαταστάσεις έφεραν στο μυαλό και την καρδιά μας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το φημισμένο μάλιστα Claridge’s του Παρισιού επιστράτευσε τον οίκο Dior και τον creative director του, Kim Jones, για την δημιουργία του πιο minimal-yet edgy- χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο στήθηκε ως μια ολόλευκη εγκατάσταση φωτός, με μία και μοναδική φωτεινή γιρλάντα και ένα ιδιότυπο γλυπτό αστέρι στην κορυφή του.

Παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα ξενοδοχείων:

Four Seasons Athens, Αθήνα

instagram/@FSAthens

The Ritz London, Λονδίνο

instagram/@theritzlondon

Rosewood London, Λονδίνο

instagram/@rosewoodlondon

Conservatorium Hotel, Άμστερνταμ

instagram/@conservatorium

Four Seasons Kyoto, Κιότο

instagram/@fourseasons

Hôtel Plaza Athénée, Παρίσι

Hôtel Plaza Athénée.cpm

Claridge’s Hotel, Λονδίνο

instagram/@claridgeshotel
instagram/@westexcelsiorrome
SHARE