Λύσεις καθαρισμού από την Shark
Courtesy of Shark
25|01|2022 07:00
SHARE
CLEAN HOUSE

3 λύσεις για να γλιτώσετε χρόνο από το καθάρισμα και να τον αφιερώσετε στους αγαπημένους σας


Η καθαριότητα του σπιτιού μας είναι ένα από τα καθημερινά ζητήματα που μας απασχολεί όλους.

Εν μέσω, μάλιστα, πανδημίας ίσως όλοι είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τον παράγοντα «μικρόβια» στις διάφορες γωνιές του σπιτιού μας, τα οποία μπορεί να κρύβονται παντού.

Οι οικογένειες με παιδιά και κατοικίδια ξέρουν καλά το «παιχνίδι» της καθαριότητας, που μας στερεί πολύτιμο χρόνο από τις στιγμές με τους αγαπημένους μας, που τόσο έχουμε ανάγκη μετά από την κούραση της ημέρας. Αντί αυτού, όμως, δυστυχώς μπαίνουμε στο ατελείωτο κυνήγι του καθαρίσματος, το οποίο αυτήν την περίοδο μοιάζει πιο απαραίτητο από ποτέ, αφού μετά από δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται η πανδημία στη ζωή μας, η απολύμανση των διαφορετικών χώρων του σπιτιού και των επιφανειών έχει γίνει ρουτίνα.

To σκούπισμα, το σφουγγάρισμα και η αποστείρωση των επιφανειών που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως η κουζίνα, το μπάνιο και τα σαλόνι μας είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Από τη μία, λοιπόν, θέλουμε να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας από μικρόβια και βρωμιά, από την άλλη δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε χημικά συστατικά.

Αυτό, λοιπόν, που έχουμε ανάγκη είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, που θα μας εξυπηρετήσει, προσφέροντας ταχύτητα, ευκολία και άψογη υγιεινή. Και κάπου εδώ είναι η στιγμή που μπαίνει στην ζωή μας η Shark, που θα έρθει να μας σώσει από το καθημερινό πολύωρο καθάρισμα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994, με την επωνυμία Euro Pro στο Μόντρεαλ του Καναδά, από τον Μark Rosenzeweig και τον πατέρα του. Ο Mark παρακολούθησε πώς οι καταναλωτές χρησιμοποιούσαν προϊόντα οικιακής χρήσης και πώς προσπαθούσαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και στη συνέχεια δημιούργησε μια σειρά από ατμοκαθαριστές και ηλεκτρικές σκούπες stick, που κατέπληξαν το καταναλωτικό κοινό.

Σήμερα, η Sharkείναι η τρίτη εταιρεία μικρών οικιακών συσκευών στον κόσμο, που μετά από δεκαετίες επιτυχίας στις ΗΠΑ, απολαμβάνει πλέον παγκόσμια αναγνώριση έχοντας ως αποστολή να επηρεάσει θετικά τις ζωές των ανθρώπων, καθημερινά σε κάθε σπίτι, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από premium ηλεκτρικές σκούπες, σκουπάκια και σφουγγαρίστρες ατμού, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προβλέπουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να αντιμετωπίζουν τις πραγματικές προκλήσεις καθαρισμού.

Ποιες είναι, όμως, οι λύσεις που μας προτείνει η Shark και οι συσκευές που θα γίνουν οι νέοι σας καθημερινοί σύμμαχοι;

Σκούπες Stick

Οι σκούπες Stick της Shark προσφέρουν απόλυτη ευελιξία καθαρισμού, φόρτισης και αποθήκευσης. Είναι ιδανικές για όσους έχουν κατοικίδια μιας και απομακρύνουν τις ανεπιθύμητες τρίχες σε χρόνο ρεκόρ. Με τη λειτουργία Anti Hair Wrap, που διαθέτουν βάζουμε τέλος στις μπλεγμένες τρίχες στο πέλμα της σκούπας, ενώ το αποσπώμενο σκουπάκι με τα ειδικά εξαρτήματα μάς βοηθά να καθαρίζουμε εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο, όπως σκάλες, καναπέδες, ακόμα και το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η τεχνολογία Duo Clean συνδυάζεται με την τεχνολογία Power Fins με αποτέλεσμα οι δύο μηχανοκίνητες βούρτσες, που λειτουργούν μαζί να μαζεύουν ακόμα περισσότερη βρωμιά σε ένα πέρασμα, από όλους τους τύπους δαπέδου, χωρίς να χρειάζεται να σταματάμε ή να αλλάζουμε το πέλμα.

Σκουπάκια Χειρός 

Τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός Shark έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Ο κάδος αδειάζει απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να λερώνουμε τα χέρια μας και να γεμίζουμε σκόνη. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία φιλτραρίσματος που διαθέτουν, μπορούν να «συλλαμβάνουν» εύκολα τη σκόνη και τα σωματίδια από κάθε σημείο του σπιτιού μας.

Ατμοκαθαριστές Δαπέδου

Ο τρίτος σύμμαχός μας στον καθαρισμό ενάντια στα μικρόβια για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και όχι μόνο, είναι οι ατμοκαθαριστές δαπέδου. Ο συνδυασμός του ατμού με τα μοναδικά πανάκια καθαρισμού αφαιρούν ακόμα πιο αποτελεσματικά τους λεκέδες, ενώ παράλληλα απολυμαίνουν χωρίς τη χρήση χημικών. Σε μόλις 30'', το νερό έχει γίνει ατμός και η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Ο ατμός διεισδύει στους πόρους, για πιο βαθύ καθαρισμό σε μαλακές και σκληρές επιφάνειες.

Βρείτε την συλλογή της Shark στα καταστήματα Κωτσόβολος και επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα, τις συσκευές που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Γιατί για τη Shark, οι καταναλωτές είναι οι πολυμήχανοι ήρωες του σπιτιού που αξίζουν τα καλύτερα!

SHARE