Tomorrowland Winter
Tomorrowland Winter
27|03|2024 16:17
SHARE
MUSIC & MORE

Τι κάνουν οι Αθηνά Μανουκιάν & Σωτήρης Μπούγας στο Tomorrowland Winter; Όσα μας αποκάλυψαν μέσω Instagram


Οι πρωτοποριακοί ρυθμοί συνάντησαν το πάθος για ζωή και ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Να προσεγγίσουμε το Tomorrowland Winter, το φαντασμαγορικό event της σεζόν, μέσα από τον φακό και τις εντυπώσεις δύο Vuse Insiders.

Το κορυφαίο μουσικό κάλεσμα αποτελεί ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, με φόντο το κατάλευκο σκηνικό του Alpe D’ Heuz και τα θρυλικά stages των 3000 μ. Το vuse δεν θα μπορούσε να χάσει αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία για περιπέτεια! Έφερε και φέτος στις οθόνες μας από τις 19 έως τις 23 Μαρτίου τη συγκλονιστική εμπειρία, ενώ δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες τα έζησαν όλα από… μέσα!

Ο Σωτήρης Μπούγας και η Αθηνά Μανουκιάν, συντροφιά πάντα με το vuse απόλαυσαν αυτό το εντυπωσιακό μουσικό ταξίδι και μετέφεραν το κλίμα του Tomorrowland Winter μέσα από τα κανάλια τους στα social media, πριν και κατά τη διάρκεια των lives! Τα electro-fun vibes μπερδεύτηκαν μεθυστικά με τα random μουσικά ταιριάσματα από τη διεθνή σκηνή, ενώ φημισμένοι Djs παρέσυραν το κοινό με εκρηκτικές μίξεις από την open urban culture. Οι ήχοι που προοιωνίζουν την επόμενη ημέρα ζωντάνεψαν στα decks και ένας ιδιαίτερος κόσμος αποκαλύφθηκε μέσα από ασυναγώνιστα acts και compilations. Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο.

To vuse ενώνει και συνδέει τις νέες μουσικές τάσεις με τον έρωτα για δημιουργία. Καταρρίπτει στερεότυπα και φέρνει νέο αέρα, με νέα δεδομένα! Οι αγαπημένοι creators έρχονται να αποκαλύψουν τα πάντα. Πώς είναι να ζεις σαν πραγματικός Vuse Insider με live stories και posts από τη φουτουριστική δράση του Tomorrowland Winter. Χιλιάδες followers μοιράζονται την ενέργεια από την αρένα την ώρα των sets.

To αλπικό τοπίο έκανε τις στιγμές να μοιάζουν παραμυθένιες με τις έντονες αντιθέσεις, καθώς τα πολύχρωμα φωτά αντανακλούσαν στο χιόνι. Το vuse μπήκε στο Tomorrowland Winter 2024 και στέλνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το πιο δυνατό μήνυμα, κόντρα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σαγηνεύει και γίνεται έμπνευση, γιορτάζοντας κάθε στιγμή με προχωρημένα και ανεπανάληπτα events.

To Tomorrowland Winter στέκεται η καλύτερη αφορμή για να δείτε και να γνωρίσετε καλύτερα το vuse εδώ, ενώ παράλληλα, μπορείτε να πάρετε μια δυνατή γεύση με τα highlights από την ιστορία των events, που πλέον έγιναν… θεσμός!





SHARE