Γυναίκα με καφέ
Visa σημαίνει κέρδος και ευκολία!
17|05|2024 17:32
SHARE
BONUS TIP

Best buys με Visa: O καλύτερος τρόπος πληρωμών, τα μοναδικά προνόμια & η ευκαιρία να κερδίσεις έως €1.000


Η άνοιξη ήταν πάντα η αγαπημένη μου εποχή! Shopping, νέα σχέδια, ένα redecoration στο σπίτι, κυριακάτικα brunch με φίλους στις υπέροχες αυλές της Αθήνας, εξορμήσεις σε κοντινούς hot προορισμούς για ραστώνη και επαναφόρτιση των… μπαταριών μας! Έμπνευση για rejuvenation. Αν είσαι τύπος σαν εμένα, ακολούθησε με. Σου έχω κάτι μοναδικό, που αφορά εσένα και τις συναλλαγές σου!

Ειδικά αυτή την άνοιξη έχεις κι εσύ κάθε λόγο να χαίρεσαι διπλά. Γιατί μπορείς να επωφεληθείς από τις πληρωμές σου με Visa. Θα σου δείξω, είναι τόσο απλό. Από 1η Απριλίου έως και 31 Μαΐου τρέχει ένα super διαγωνισμός, σύμφωνα με τον οποίο κάθε αγορά σου με Visa είναι και μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσεις έως και 1.000€.

Αλήθεια, ποια συναλλαγή σου θα είναι η τυχερή; Ένας καφές, ένα γεύμα, ένα εισιτήριο σινεμά…; Kάθε μικρή ή μεγάλη αγορά σε βάζει αυτόματα στην κλήρωση για να λάβεις έως και 1.000€ ως επιστροφή στην κάρτα σου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την κάρτα Visa, τόσο πιο κοντά στη νίκη έρχεσαι. Μέχρι τώρα 1.520 τυχεροί χαμογέλασαν για το bonus που κέρδισαν! Φαντάζεσαι κάτι καλύτερο;

Μια κάρτα που συνδέει όλο τον κόσμο!

Ο κόσμος μας μεταβάλλεται, οι μετακινήσεις είναι συνεχείς κι εμείς ζητάμε κορυφαία εξυπηρέτηση πάντα και παντού. Τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά! 3 δισεκατομμύρια λογαριασμοί Visa παγκοσμίως και περισσότερες από 200 δισεκατομμύρια πληρωμές και μεταφορές χρημάτων. Η κορυφαία και εξειδικευμένη τεχνική ομάδα υποστήριξης του δικτύου έχει back up λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε απρόοπτου. Με αυτό τον τρόπο οι συναλλαγές μας είναι πάντα προστατευμένες.

Η Visa φροντίζει εμάς και τις ανάγκες μας, ενώ εδώ και δεκαετίες μας εξασφαλίζει ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα συναλλαγών. Ο πιο ευέλικτος και αξιόπιστος ψηφιακός τρόπος πληρωμών γίνεται ο συνδετικός κρίκος στην παγκόσμια οικονομία και κάνει τη ζωή μας πολύ πιο άνετη.

Μέσω του δικτύου της, η Visa επιτρέπει σε άτομα, επιχειρήσεις αλλά και οικονομίες να εξελιχθούν, ενώ όλοι έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιούμε πληρωμέςευέλικτα και με πρόσθετη αξία. Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, γιατί πρέπει να μένουμε κολλημένοι στα παλιά; Τώρα κερδίζουμε πίσω χρήματα από την πολύτιμη κάρτα μας και κάνουμε την κάθε μέρα μας καλύτερη!

Έως και 1.000 ευρώ περιμένουν να γίνουν και δικά σου, λοιπόν. Μάθε περισσότερα στο www.visa.gr .

SHARE