CHER

Η ζωή της μοναδικής Cher θα γίνει ταινία


Η Cher με αφορμή τα 75α γενέθλιά της ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Twitter της ότι ετοιμάζεται μια ταινία για τη ζωή και την καριέρα της.

Η star θα συνεργαστεί, όπως έγραψε, με τον καλό της φίλο Eric Roth, που θα αναλάβει το σενάριο της ταινίας. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, στην ταινία του 1987 «Suspect».

O βραβευμένος με Όσκαρ Eric Roth έχει υπογράψει και το σενάριο του «Forrest Gump » και του «A Star Is Born» με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper, ενώ φέτος ήταν και πάλι υποψήφιος για χρυσό αγαλματίδιο, με το «Μank».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Universal Pictures και, εκτός από τον Eric Roth, την παραγωγή θα αναλάβουν οι Judy Craymer και ο Gary Goetzman, που είχαν συνεργαστεί με την Cher στο sequel του «Mamma Mia!».

«Ο Gary κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με τη Cher ξανά και αυτήν τη φορά φέρνουμε στη μεγάλη οθόνη τον δυναμισμό της και την αληθινή της Οδύσσεια. Δεν μπορεί κανείς, παρά να εμπνευστεί από το ταλέντο της Cher, τη δύναμή της, τη μοναδική ευφυΐα της, τη ζεστασιά και το όραμά της. Η απαράμιλλη επιτυχία της στις μουσικές ταινίες και την τηλεόραση έχουν εμπνεύσει πολλές γενιές» δήλωσαν οι παραγωγοί.

To καστ και η πλοκή ακόμη παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν είναι σίγουρο αν η ταινία θα καλύψει όλη τη ζωή της popstar ή θα εστιάζει σ’ ένα συγκεκριμένο κομμάτι της καριέρας της.

Η Σερ
Η Σερ είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά κοστούμια της/ Φωτογραφία: AP Images

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cher θα δει τη ζωή της ως καλλιτεχνικό έργο, αφού η βιογραφία της είχε γίνει πριν από δύο χρόνια μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ με τίτλο «The Cher Show».





SHARE