Νάντια Μπουλέ
Φωτογραφία: Instagram @Nantia_Boule
17|04|2021 09:00
SHARE
MOM TO BE

Baby boom: Οι διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν παιδί


Στο ελληνικό Instagram, πολλές είναι οι soon-to-be moms.

Τις έχουμε γνωρίσει μέσα από την τηλεόραση, τους ρόλους που έχουν υποδυθεί σε αγαπημένα σήριαλ, τις παρακολουθούμε στα social και τώρα διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς περιμένουν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

Από τις παρακάτω πέντε διάσημες Ελληνίδες οι τέσσερις θα βιώσουν για πρώτη φορά τη μητρότητα. Οι διάσημες Ελληνίδες moms-to-be ανακοίνωσαν οι ίδιες τα ευχάριστα νέα στα social media με τους φίλους και τους θαυμαστές να στέλνουν τις πιο γλυκές ευχές τους.

Όλες τους ιδιαίτερα active στο instagram μοιράζονται την καθημερινότητα τους και φυσικά τις προετοιμασίες που κάνουν για τον ερχομό των παιδιών τους.

Μαρία Ηλιάκη

Ήταν 14 Φεβρουαρίου 2021 όταν η παρουσιάστρια με μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ανακοινώνοντας επίσημα πως θα γίνει μαμά. Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύντροφο της, Στέλιο Μανουσάκη, μετράει κάτι παραπάνω από 2 χρόνια και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Τους τελευταίους μήνες η Μαρία Ηλιάκη, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social, έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφος της. Η παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της, τις βόλτες στη πόλη, τις λιγούρες, αλλά και τις υπνηλίες που έχει φέρει η εγκυμοσύνη. Αυτό που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα είναι το φύλο του παιδιού.

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός διανύει από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, καθώς βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αρχές του χρόνου η Αθηνά Οικονομάκου αγκαλιά με τον 3 ετών γιο της, Μάξιμο, ανακοίνωσε πως η οικογένεια θα μεγαλώσει κι άλλο. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλου σε μια ρομαντική τελετή που έγινε στη Μύκονο και το ζευγάρι είναι έτοιμο μέσα στο καλοκαίρι να υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι του. Όσο για το φύλλο του παιδιού, η ίδια ανακοίνωσε πως περιμένει κορίτσι.

Χριστίνα Μπόμπα

Η influencer ετοιμάζεται να γίνει μαμά δύο κοριτσιών. Η ανακοίνωση έγινε στις 10 Δεκεμβρίου 2020 με μια φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο όπου ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης της κρατούσε την κοιλίτσα. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δε δίστασε να μοιραστεί τις προσπάθειες που έκανε επί 2 χρόνια για να γίνει μαμά και τελικά κατέφυγε στη μέθοδο της εξωσωματικής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 στη Σίφνο και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδιά του.

Νάντια Μπουλέ

Η ηθοποιός, όπως έγραψε στο instagram, είναι “ακόμα ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω”. Αυτό το μήνυμα έγραφε η λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης. Η 5χρονη σχέση της με τον θεατρικό παραγωγό, Γιώργο Ισάακ έχει το πιο γλυκό happy end, αφού το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί. Η ηθοποιός που παίζει στη σειρά “Αγγελική” απάντησε έπειτα από ερώτηση follower ότι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης έχει πάρει μόλις 4,5 κιλά.

Κωνσταντίνα Κομμάτα

Πρώτη ημέρα του χρόνου η γλυκιά ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς θα γίνουν γονείς και πολύ σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Η σχέση τους μετράει πάνω από τέσσερα χρόνια, μάλιστα η ίδια άφησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε να μείνει στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της.





SHARE