Η νέα πόλη που φιλοδοξεί να φτιάξει ο Ζούκερμπεργκ για τους υπαλλήλους του
LIVING NEWS

Facebook: Φτιάχνει μια ολόκληρη πόλη από την αρχή με εστιατόρια, ξενοδοχεία και πάρκα αναψυχής

Το Facebook ετοιμάζεται να φτιάξει τη δική του πόλη, ακριβώς δίπλα στα κεντρικά γραφεία του στη Silicon Valley. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι που θα επιλέξουν να ζήσουν εκεί, δε θα χρειαστεί ποτέ να εγκαταλείψουν τα όρια της διευρυμένης αυτοκρατορίας του γίγαντα των κοινωνικών μέσων.

Το κοινωνικό δίκτυο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, το οποίο έχει 2,9 δισεκατομμύρια χρήστες, σχεδιάζει τώρα να δημιουργήσει μια πραγματική κοινότητα που ονομάζεται Willow Park, σε μια τοποθεσία 59 στρεμμάτων στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνια. Το Facebook και η Signature Development Group βρίσκονται πίσω από τα προτεινόμενα σχέδια για τη νέα πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα πόλη, θα διαθέτει 1.729 διαμερίσματα, τα οποία δεν θα είναι αποκλειστικά για υπαλλήλους στο Facebook. Επίσης, θα υπάρχει σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, καφετέριες και εστιατόρια καθώς και ένα ξενοδοχείο 193 δωματίων. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα δημόσιο πάρκο 4 στρεμμάτων, ένα υπερυψωμένο πάρκο 2 στρεμμάτων παρόμοιο με το High Line της Νέας Υόρκης καθώς και άλλοι δημόσιοι ανοιχτοί χώροι.

Διαβάστε για την πόλη που φτιάχνει από την αρχή το Facebook με εστιατόρια, ξενοδοχεία και πάρκα αναψυχής στο iefimerida.gr