Release Athens Festival
LIVING NEWS

Στον groovy παλμό του Release Athens Fetsival: Οι Thievery Corporation σε μία βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις

Οι απολαυστικές συνθέσεις και το πάθος για μουσική πλημμύρισαν το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

Ένταση, soul νότες και ηλεκτρονικοί ρυθμοί στην πιο εκρηκτική συναυλία του καλοκαιριού. Το Release Athens Festival στην Πλατεία Νερού μάγεψε τους θεατές! Σπουδαίοι, αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως οι Thievery Corporation, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι στο ελληνικό κοινό, όπως οι Black Pumas, έκαναν τη βραδιά… αξέχαστη. Το supergroup The Budos Band, καθώς και ο στενός συνεργάτης του Parov Stelar, Anduze, συμπλήρωσαν ιδανικά των τόνο της μοναδικής αυτής μουσικής εμπειρίας.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Black Pumas

Εμείς είχαμε, μάλιστα, την τύχη να ζήσουμε αυτό το μαγικό μουσικό βράδυ από το μπαλκόνι του opaponline.gr, της πλατφόρμας όπου μπορεί κανείς να βρει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ,ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3, ΠΡΟΤΟ)  και online! Η εμπειρία ήταν μοναδική. Τι σχέση έχει το opaponline.gr με το Release Athens Festival; Είναι χορηγός της διοργάνωσης για δεύτερη χρονιά και δίνει σε όλους, όσοι επισκέπτονται το opaponline.gr και το Opaponline App, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν εντελώς δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις συναυλίες του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ του καλοκαιριού. Όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τα εισιτήρια, μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ

 Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

H συναυλία είχε ένα πολυσυλλεκτικό line up και κάλυπτε μεγάλη γκάμα! Τα πολλά υποσχόμενα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής έκαναν δυναμική παρουσία. Όσοι τους απόλαυσαν ζωντανά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα μαγικά vibes τους σε ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα. Ο εξαιρετικός φωτισμός και η μοναδική ακουστική του χώρου έδωσαν extra credits στη συναυλία.

 Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Το Athens Release Festival μας βάζει σε αναπάντεχα μελωδικά μονοπάτια, γεμάτα εκπληκτικά combos και μουσικές συνθέσεις!

 Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
 Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr