Σοκ στην Καβάλα
Σοκ στην Καβάλα
30|09|2022 13:06
SHARE
ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα: Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους γιατί θα τον εγκατέλειπε


Σοκάρει το διπλό έγκλημα που έγινε το πρωί στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, όπου 56χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε την 31χρονη γυναίκα του και το μικρό παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος και αυτόχειρας ζούσε σε διάσταση με την σύντροφό του και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές για την επιμέλεια του παιδιού τους, ηλικίας περίπου 10 μηνών. Αυτό που φαίνεται να εξόργισε τον τον 56χρονο ήταν ότι η νεαρή σύζυγός του, την οποία ζήλευε, θα τον εγκατέλειπε, μαζί με το παιδί τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε έντονες διαφωνίες τον τελευταίο καιρό καθώς το θύμα, δεν άντεχε άλλο τη ζωή στο χωριό (το τελευταίο χωριό στον ορεινό όγκο της περιοχής) και ήθελε να φύγει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kavalanews.gr σήμερα το πρωί, ο κτηνοτρόφος, φέρεται να πρότεινε στην νεαρή να πάνε μαζί βόλτα στο βουνό. Η 31χρονη η οποία φοβόταν πολύ είχε ζητήσει από μια γειτόνισσά της να την καλεί κάθε μισή ώρα. Σύμφωνα επίσης με kavalanews.gr κατά τη διάρκεια της βόλτας στο βουνό ήταν που ο 56χρονος κτηνοτρόφος δολοφόνησε την σύντροφό του και το παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

SHARE