Dyson V15 Detect
Dyson V15 Detect
08|11|2022 10:28
SHARE

Μία detective στο σαλόνι σας από τη Dyson - Εξουδετερώνει την κρυμμένη σκόνη, χαρίζει βαθύ καθαρισμό


Θα φανταζόσασταν ποτέ πως μία σκούπα μπορεί να ανιχνεύσει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μέσω μιας πανίσχυρης φωτιζόμενης κεφαλής καθαρισμού; Κι όμως... μπορεί και είναι Dyson!

Πανέξυπνη και τολμηρή, με θάρρος και στυλ, φινετσάτη όσο μια star, με λεπτό σώμα και χρηστικές λαβές... Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η απόλυτη! Dyson V15 Detect Absolute με ασύρματη τεχνολογία. Για πρώτη φορά μία σκούπα ανιχνεύει, αφαιρεί αλλά και μετρά το μέγεθος και την ποσότητα σκόνης, προσφέροντας επιστημονικά αποδεδειγμένο βαθύ καθαρισμό στο σπίτι.

Τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10 microns δεν έχουν καμία τύχη με τη νέα Dyson V15 Detect Absolute, ενώ ο προηγμένης τεχνολογίας αισθητήρας της αποδεικνύει επιστημονικά και σε πραγματικό χρόνο, το περιεχόμενο που απορροφά η συσκευή. Η ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, η περιστρεφόμενη anti-tangle hairscrew κεφαλή απορροφά γρήγορα τις τρίχες από κάθε επιφάνεια, ενώ η λειτουργία μηχανοκίνητου καθαρισμού επιτρέπει στην ασύρματη αυτή σκούπα να καθαρίζει ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

H έμπνευση πίσω από το θαύμα...

Μία ομάδα 370 μηχανικών από όλον τον κόσμο ασχολήθηκαν με τον σχεδιασμό της V15 Detect Absolute. Όλα μελετημένα ως και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Με μοτέρ που παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα και σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που αιχμαλωτίζει το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους έως και 0.3 microns. Οι ειδικοί της Dyson ενσωμάτωσαν τη φωτιζόμενη κεφαλή καθαρισμού, που δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας με απόλυτη ακρίβεια.

«Ως μηχανικοί, η δουλειά μας είναι να επιλύουμε τα καθημερινά προβλήματα και τους τελευταίους 12 μήνες είναι γεγονός πως οι νέες συνθήκες δημιουργούν νέες δυσκολίες με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να περνούν πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι» εξηγεί ο James Dyson, Chief Engineer και Founder της Dyson. «Για την ακρίβεια, όλοι καθαρίζουμε το σπίτι μας πιο συχνά, προσπαθώντας να αφαιρέσουμε την επιπλέον σκόνη που δημιουργείται, αλλά και συνεχώς αποζητούμε τρόπους ώστε να πετυχαίνουμε τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό του. Η τελευταία γενιά ηλεκτρικών σκουπών Dyson, χρησιμοποιούν την προσαρμοσμένη φωτιζόμενη κεφαλή καθαρισμού που φανερώνει τα κρυμμένα σωματίδια και είναι με ακρίβεια τοποθετημένη σε γωνία 1.5 μοιρών και σε απόσταση 7.3mm πάνω από την επιφάνεια, ώστε να δημιουργείται η σωστή αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, κι έτσι να διευκολύνεται η ανίχνευσή της. Η Dyson V15 DetectAbsolute είναι η πιο ισχυρή και έξυπνη συσκευή, καθώς διαβεβαιώνει τον χρήστη πως μπορεί να αποκτήσει επιστημονικά αποδεδειγμένο καθαρό και υγιεινό σπίτι» επισημαίνει ο James Dyson, Ιδρυτής της Dyson Ltd.

Για τη νέα Dyson δεν υπάρχει εμπόδιο

Κυριολεκτικά, η V15 Detect Absolute δεν σταματά πουθενά, κάνει τη ζωή σας καλύτερη και την ατμόσφαιρα του χώρου σας πιο ποιοτική! Όταν συναντά αυξημένη ποσότητα σωματιδίων σκόνης απλώς... αυξάνει την απορροφητική της ισχύ. Με το σύστημα φιλτραρίσματος και την πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» διαχωρίζει τη σκόνη από τη βρωμιά που βρίσκεται στις επιφάνειες και τα δάπεδα, με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να μη ξανά επιστρέψουν πίσω στο σπίτι.

Η Dyson έφθασε στην κορυφή της τεχνογνωσίας και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Εδώ και 30 χρόνια αναπτύσσει τις ιδέες της στη μηχανική, την έρευνα, τη ανάπτυξη αλλά και τη δοκιμή των προϊόντων που παράγει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες. Επίσης, έχει 10.551 κατοχυρωμένες πατέντες στο κόσμο και απασχολεί πάνω από 14.000 εργαζομένους στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου 6.000 μηχανικών και επιστημόνων.

Ανακαλύψτε κι εσείς τη δυναμική της νέας Dyson V15 Detect Absolute και αφεθείτε στην ασύγκριτη δύναμή της. Θα σας ξαφνιάσει!





SHARE