Η νέα σειρά «αρκάδι»
Η νέα σειρά «αρκάδι»
15|04|2024 11:29
SHARE
ΑΡΚΑΔΙ

Λιγότερο πλαστικό, περισσότερη φροντίδα: Η νέα γενιά προϊόντων που φροντίζει εσάς & το περιβάλλον!


Πόσες φορές έχει χρειαστεί να συμβιβαστούμε στη ζωή μας για διάφορα θέματα και δεν μας άρεσε καθόλου! Τουλάχιστον, στα πιο απλά, όπως το καθημερινό πλύσιμο των ρούχων και των πιάτων, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και περιβαλλοντικά πιο υπεύθυνη. Γιατί η νέα γενιά απορρυπαντικών και υγρών πιάτων Αρκάδι φέρνει σε απόλυτη ισορροπία το καλό για την υγεία μας και το περιβάλλον και την αποτελεσματική καθαριότητα με τον πιο φυσικό τρόπο!

Η νέα σειρά vegan προϊόντων Αρκάδι έρχεται super ανανεωμένη για να μας δώσει κάτι εξαιρετικό! Τη δύναμη της φύσης μέσα από το πράσινο σαπούνι και τα αγνά συστατικά, την προηγμένη φόρμουλα Plant Active, αλλά και λιγότερο πλαστικό. Extra credits για την αποτελεσματική καθαριότητα! Όλα αυτά έρχονται από την εταιρεία Παπουτσάνης - την κορυφαία ελληνική σαπωνοποιία και έναν εκ των μεγαλύτερων παραγωγών σαπώνων και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη – η οποία δημιούργησε τα νέα προϊόντα Αρκάδι με γνώμονα τη βιωσιμότητα και τη φροντίδα στο περιβάλλον, την αγάπη για τον άνθρωπο και την κορυφαία ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

«Η φροντίδα έρχεται φυσικά!»

Αυτό είναι το νέο μήνυμα της σειράς Αρκάδι με δυνατούς συμβολισμούς. Με προϊόντα αποδεδειγμένα αποτελεσματικά, ακόμη και σε σύγκριση με τα κορυφαία στην κατηγορία τους, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, γι’ αυτό η συσκευασία των απορρυπαντικών προέρχεται από ανακυκλωμένα γεωργικά δίχτυα, κατά 30% κατ’ ελάχιστο, ενώ τα υγρά πιάτων έρχονται σε πρακτικές επαναγεμιζόμενες αντλίες, οι οποίες συνοδεύονται από ανταλλακτικά σακουλάκια με 80% λιγότερο πλαστικό. Αυτό κι αν είναι καινοτομία! Όταν η δύναμη της παράδοσης συναντά τα φυσικά εκχυλίσματα, η υψηλή τεχνογνωσία οδηγεί σε κορυφαία αποτελέσματα! Η προηγμένη φόρμουλα Plant Active, που συνδυάζει 7 διαφορετικά ένζυμα νέας γενιάς, κάνει τα υγρά απορρυπαντικά ρούχων Αρκάδι ultra δυνατά απέναντι και στους πιο σκληρούς λεκέδες, όπως κέτσαπ, σοκολάτα, κρασί, ενώ τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά ακόμη και σε σχέση με τον #1 κωδικό της κατηγορίας.

Επειδή και η κουζίνα μας χρειάζεται αγάπη, το Αρκάδι έχει φροντίσει και γι'αυτό! Τα νέα υγρά πιάτων Αρκάδι με πράσινο σαπούνι και προηγμένη φόρμουλα Plant Active προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα, απομακρύνοντας τα επίμονα λίπη, ενώ ταυτόχρονα, σέβονται και περιποιούνται τα χέρια. Ξεβγάζονται εύκολα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα, ενώ κυκλοφορούν με ευχάριστα αρώματα, εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, σε πρακτικό μπουκάλι με αντλία, συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα ανταλλακτικά σακουλάκια doypack με 80% λιγότερο πλαστικό. Χαρίζουν πλουσιότερο αφρό και από το Νο1 προϊόν της κατηγορίας, ενώ με βάση τη sustainable λογική που ακολουθούν, μία τετραμελής οικογένεια, χρησιμοποιώντας τα ανταλλακτικά σακουλάκια, μπορεί να απορρίψει 40-50 λιγότερα μπουκάλια ετησίως, που συνεπάγεται περίπου 2 κιλά λιγότερο πλαστικό στο περιβάλλον! Επομένως και οικονομία και φροντίδα για το περιβάλλον με τους νέους κωδικούς υγρών πιάτων:

Το απόλυτο inspo γίνεται η σειρά των αγνών, φυτικών σαπουνιών Αρκάδι, που είναι φτιαγμένα με την ίδια αυθεντική συνταγή από το 1946. Με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου, αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο στην καθημερινή καθαριότητα, ενώ προσφέρουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα και είναι 100% κατάλληλα για vegans. Τα σαπούνια είναι απολύτως plastic free και αντικαθιστώντας την πλαστική συσκευασία με χάρτινη απομακρύνονται περισσότερο από 1,5 τόνο πλαστικό ετησίως:

Τα υγρά κρεμοσάπουνα με πράσινο και λευκό σαπούνι είναι ιδανικά για την καθημερινή υγιεινή και την περιποίηση των χεριών, με δερματολογικά ελεγμένες φόρμουλες, 100% κατάλληλες για vegans και έρχονται σε συσκευασίες από ανακυκλωμένα αλιευτικά και γεωργικά δίχτυα:

Τέλος, τα αγαπημένα προϊόντα της σειράς Αρκάδι Baby αγκαλιάζουν τα μωρά σαν το χάδι της μαμάς, και προσφέρουν απόλυτη καθαριότητα στα βρεφικά ρουχαλάκια και σκεύη:

Η νέα γενιά προϊόντων Αρκάδι έρχεται να κάνει την καθημερινότητά σας καθαρή με έναν πιο φυσικό τρόπο προστατεύοντας το περιβάλλον και όσους αγαπάτε.





SHARE