EON Οn Demand
Η Nova παρουσιάζει τη νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand!
16|02|2024 12:57
SHARE
NOVA

Η Nova παρουσιάζει τη νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand


Η Nova με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την ανανεωμένη υπηρεσία EON On Demand, στην κορυφαία πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας την εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download), προκειμένου οι συνδρομητές να απολαμβάνουν, όποτε και όπου θέλουν, το περιεχόμενο της επιλογής τους ακόμα και χωρίς σύνδεση. Όλα αυτά είναι τώρα διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες της ΕΟΝ.

Αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης

Η υπηρεσία EON Οn Demand επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που οι θεατές απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές. Το νέο περιβάλλον είναι σχεδιασμένο για να προτείνει τις πιο δημοφιλείς επιλογές, τις επιλογές που βρίσκονται στην επικαιρότητα, προτάσεις ανά είδος, ανά διάθεση, και να απαντά στις διαφορετικές προτιμήσεις κάθε θεατή προτείνοντας το ανάλογο περιεχόμενο και μεταμορφώνοντας το σε μια πραγματικά ξεχωριστή και προσωποποιημένη εμπειρία.

Με την προσθήκη της νέας επιλογής Download, η EON On Demand διασφαλίζει ότι οι συνδρομητές μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ, προσφέροντας ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου, κάθε στιγμή, οπουδήποτε, μέσω των φορητών τους συσκευών.

Η πλατφόρμα ΕΟΝ αναπτύχθηκε από τη United Cloud, το καινοτόμο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της United Group, διασφαλίζοντας ότι η ΕΟΝ συνεχίζει να προσφέρει, με το βραβευμένο της user-interface, μια μεγάλη σειρά επιλογών.

Αλματώδης ανάπτυξη της ΕΟΝ

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια από το λανσάρισμά της στην Ελλάδα, η πλατφόρμα της ΕΟΝ έχει επιτύχει να προσελκύσει 180.000 συνδρομητές, και να αυξήσει την πελατειακή βάση της κατά 70% το 2023. Οι ενεργοί χρήστες στην πλατφόρμα έχουν υπερβεί το 90%, καταδεικνύοντας το πόσο δημοφιλής είναι μεταξύ των συνδρομητών.

Επένδυση για το μέλλον

Η επένδυση της United Group (UG) ύψους 1,9 δισ. Ευρώ έως το 2023, κατατάσσει την UG, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ως τον 4ο μεγαλύτερο επενδυτή στην Ελλάδα. Μέσω της επένδυσης αυτής, η πλατφόρμα ΕΟΝ εμπλουτίζεται με επιλογές που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής, έτσι ώστε η εμπειρία για τους πελάτες να είναι ακόμα πιο απολαυστική.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, δήλωσε: «Η Nova έχει δεσμευτεί για επενδύσεις 2 δισ. Ευρώ ως το 2027, εκ των οποίων 500 εκ. ευρώ έχουν ήδη επενδυθεί. Η αναβάθμιση της ΕΟΝ που ανακοινώνουμε σήμερα, αποτελεί ακόμα μια έμπρακτη απόδειξη του επενδυτικού μας προγράμματος. Τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας κάνουν ακόμα πιο εύκολη και πιο ευχάριστη την πλοήγηση και την αναζήτηση του αποκλειστικού και premium περιεχομένου μας. Τα Χριστούγεννα του 2023, η Nova πρόσφερε, την πλατφόρμα EON σε 170.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, δίνοντάς τους δωρεάν πρόσβαση. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα με τον στόχο μας να προσφέρουμε πραγματική προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας στην καλύτερη δυνατή τιμή με την καλύτερη δυνατή εμπειρία».

O Μιχάλης Αναγνωστάκος, CMO της Nova, δήλωσε: «Η ΕΟΝ, με περισσότερους από 180.000 συνδρομητές και με 70% αύξηση της συνδρομητικής βάσης της σε ένα χρόνο, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και εμπλουτισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με τη νέα υπηρεσία ΕΟΝ On Demand γίνεται ακόμα πιο απολαυστική η εμπειρία ψυχαγωγίας, με ευκολία στη χρήση και εξατομίκευση επιλογής περιεχομένου. Το λανσάρισμα αυτό σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή στην διαρκή αναζήτησή μας για αριστεία και καινοτομία με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών μας».





SHARE