Οι καλλιτέχνες της Cobalt Music στην κοπή βασιλόπιτας 2023
Οι καλλιτέχνες της Cobalt Music στην κοπή βασιλόπιτας 2023
06|02|2023 15:20
SHARE
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Οι καλλιτέχνες της Cobalt Music στην κοπή βασιλόπιτας 2023


Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Philos στο Κολωνάκι έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2023 και παλιοί και νέοι καλλιτέχνες της μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας ήταν εκεί -μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών λόγω πανδημίας- για να γιορτάσουν μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, μαζί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία.

Τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια και Managing Director της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, έκανε ένα απολογισμό του 2022, τονίζοντας τις επιτυχίες και τις πρωτιές του προηγούμενου έτους, τους εξαιρετικούς καρπούς της συνεργασίας με τον δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group, αλλά και τα φιλόδοξα σχέδια για τη νέα χρονιά!

Στην κοπή της πίτας μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Σαμπάνης, Νατάσσα Μποφίλιου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Good Job Nicky, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μύρωνας Στρατής, Leon Of Athens, Θέμης Καραμουρατίδης, Nafsica, Kianna, Γιάννης Τεργιάκης, Steve One Man Show και Αλεξάνδρα Σιετή.

Tο χρυσό φλουρί κέρδισε μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες ο πολλά υποσχόμενος νεαρός τραγουδοποιός Γιάννης Τεργιάκης!

Kianna, Γιάννης Τεργιάκης, Nafsica
Leon Of Athens, Μιχάλης Παπανικολάου
Άννα-Μαρία Αντίππα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Άννα-Μαρία Αντίππα, Ιδιοκτήτρια & Managing Director, Cobalt Music
Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη
Steve One Man Show, Kianna, Good Job Nicky




SHARE