Ζευγάρι με κούτες σε νέο σπίτι
«Το Πρώτο μου Σπίτι» από την Εθνική Τράπεζα
25|04|2024 10:53
SHARE
OUR HOME

Το όνειρο του να αποκτήσω «το Πρώτο μου Σπίτι» γίνεται πραγματικότητα - Μια αξιόπιστη λύση που αλλάζει τα δεδομένα


Στόχοι, όνειρα, φιλοδοξίες. Αγώνες, προσπάθειες, οικονομίες. Όλα για να δημιουργήσουμε το πολυπόθητο πρώτο μας σπίτι. Ένας δρόμος που κάποιοι θα πουν πως δεν στρώθηκε με ροδοπέταλα. Απαιτούνται θυσίες και έξυπνη διαχείριση. Η Εθνική Τράπεζα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει τα δύσκολα… εύκολα, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες σε όλους!

Ένα καινοτόμο δανειακό προϊόν από την Εθνική Τράπεζα

Και κάπου εδώ έρχεται μια προσωπική ιστορία, που μέσα της κλείνει μπόλικη αναζήτηση και άγχος. Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα έβλεπα ακίνητα, πάντα με την ελπίδα πως ανάμεσα σε όλα αυτά θα συναντούσα το δικό μου αγαπημένο. Αυτό που θα γινόταν πραγματικά ΣΠΙΤΙ μου και θα στέγαζε τη φιλοδοξία για τη δημιουργία της δικής μου οικογένειας. Άλλωστε είναι στην κουλτούρα μας να θεωρούμε την πρώτη κατοικία ως το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο.

Αναζητούσα, λοιπόν, λειτουργικότητα και καλή ποιότητα κατασκευής. Προσεγμένη δουλειά σε όλα και σε κεντρικό σημείο, που εξυπηρετούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα πολύ πρόσφατα. Εντοπίστηκε ένα πολύ χαριτωμένο διαμέρισμα, με όλα τα... κομφόρ (όπως λέει και η μαμά μου)! Και τώρα πάμε στο επόμενο βήμα… Τη χρηματοδότηση. Σε αυτό το τολμηρό -οφείλω να ομολογήσω- μονοπάτι βρέθηκα μπροστά στην Εθνική Τράπεζα και ανακάλυψα μία αξιόλογη πρόταση.

Πρόκειται για το νέο στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι», το οποίο προσφέρει χρηματοδότηση έως και 90% της εμπορικής αξίας (για ακίνητα ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Γ) και μοναδικά προνόμια. Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα και διαπίστωσα πως είχα σπουδαία στήριξη από την πρώτη στιγμή. Η έμπειρη και δυναμική ομάδα της Εθνικής Τράπεζας, άλλωστε, γνωρίζει καλύτερα.

Εν τάχει, θα σας πω και για τις προϋποθέσεις… Το νέο στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι» απευθύνεται αποκλειστικά σε ενδιαφερόμενους έως 45 ετών και συνοδεύεται από μία σειρά κορυφαίων πλεονεκτημάτων: προσφέρει προνομιακό επιτόκιο, αλλά και απαλλαγή από την εφάπαξ δαπάνη εξέτασης αιτήματος. Γιατί να σπαταλάμε χρήματα; Το μέγιστο ποσό χρηματοδότησης αγγίζει τα €350.000 και έχει και συνέχεια… Η διάρκεια αποπληρωμής μπορεί να φτάσει τα 40 χρόνια, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης μέσω του προσωπικού δανείου ΕΞΠΡΕΣ με ευνοϊκούς όρους για τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης. Extra credits και για την προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα NBG Internet Banking που χαρίζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία εξυπηρέτησης, καθώς είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την πορεία της αίτησής μου ανά πάσα στιγμή, να διαχειριστώ το δάνειό μου online μέχρι και την αποπληρωμή του.

Το μεγάλο μου όνειρο πήρε επιτέλους σάρκα και οστά. Με το νέο στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι» μπορείς να κάνεις το βήμα για την απόκτηση του δικού σου σπιτιού με τους καλύτερους δυνατούς όρους, αλλά και με τη σιγουριά και τη στήριξη της αξιοπιστίας, της παράδοσης και της τεχνογνωσίας που χαρακτηρίζουν την Εθνική Τράπεζα.

Αυτή είναι η Εθνική μας Τράπεζα. Αυτή είναι Η Τράπεζα Σήμερα.

Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις «το Πρώτο μου Σπίτι» στο nbg.gr.





SHARE