ΟΜR Festival
LIVING NEWS

High-tech ατμόσφαιρα & πάθος για καινοτομία: Όσα ζήσαμε στο OMR festival στις 7 & 8 Μαΐου στο Αμβούργο

Μια μοναδική premium εμπειρία είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν οι επισκέπτες του OMR Festival για ένα μαγευτικό διήμερο στο Αμβούργο. Στις 7 & 8 Μαΐου το σύνθημα στο #1 τεχνολογικό festival της Γερμανίας, ήταν ένα: Time to glow up!

Experience your way better

Η νέα δυναμική του καμπάνια «glo up» σε καλεί να λάμψεις και να αναδείξεις την καλύτερη πλευρά σου. Να γευτείς μοναδικές προτάσεις και να τα κάνεις όλα σύμφωνα με τα δικά σου πρότυπα. Πέρα από δεσμεύσεις και στερεότυπα. Γιατί είσαι μοναδικός σε όλα, έχεις τους προσωπικούς σου στόχους και τα ολόδικα σου επιτεύγματα.

Κάνε, λοιπόν, glo up στις εμπειρίες σου και γίνε ο πρωταγωνιστής της ζωής σου. Βίωσε διαφορετικά τη μουσική, μεταμόρφωσε το στυλ σου, ζήσε με πάθος στην πόλη σου. Νιώσε την απόλαυση στο maximum. Εμείς μπήκαμε στο mood και τα βήματά μας ακολούθησαν το μονοπάτι του OMR Festival συντροφιά με το glo, το τεχνολογικό προϊόν πάντα κοιτάει μπροστά και βελτιώνεται για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία.

Συναρπαστικό meeting point: Ένας συνδυασμός τεχνολογικού συνεδρίου και μουσικού festival έγινε πόλος έλξης για τους tech-lovers της Ευρώπης και όχι μόνο! Στο OMR Festival κάναμε glo up στις γνώσεις μας και πήραμε μία γεύση από τις εξελίξεις του μέλλοντος. Ψηφιακή οικονομία, βιομηχανίες, διαδίκτυο, stakeholders και όχι μόνο… 67.000 και πλέον επισκέπτες, πάνω από 1.000 συμμετέχοντες και πάνω από 350 εκπρόσωποι τύπου. Κορυφαίοι ομιλητές έδωσαν τα φώτα τους, ενώ τα εντυπωσιακά stages φιλοξένησαν σημαντικά events.

Απίθανες glo up στιγμές στις hot εκδηλώσεις του πλανήτη! Είστε έτοιμοι να τις ζήσετε κι εσείς;