Έλλη Διβάνη
Φωτογραφία: Έλλη Διβάνη
09|03|2021 13:50
SHARE
ΕΛΛΗ ΔΙΒΑΝΗ

Αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Έλλης Διβάνη


Μόλις στα 33 της χρόνια η Έλλη Λιναρδάκη, κληρονόμος των ξενοδοχείων Divani άφησε την τελευταία της πνοή όταντη βραδιά των γενεθλίων της έπεσε στο κρεβάτι να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ.

Και ενώ πολλά ακούστηκαν για τον αιφνίδιο θάνατό της νεαρής γυναίκας, μόλις σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση έριξε φως στο μυστήριο που καλύπτει τον θάνατό της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalavoice, η οποία καλύπτει το θλιβερό γεγονός, ο θάνατος της Έλλης Διβάνη οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Την νεαρή γυναίκα βρήκε νεκρή η μητέρα της Σοφία. Η κηδεία της έγινε σήμερα Τρίτη 9/3/2021 και ώρα 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η σορός της μεταφέρθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, την Τρίτη στις 11.30π.μ.

Η νεαρή κληρονόμος είχε επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Είχε επιλέξει να μην εμπλακεί στον ξενοδοχειακό όμιλο Divani, ήταν χαμηλών τόνων και απέφευγε τη δημοσιότητα. Αγαπούσε την τέχνη. Η ίδια ήταν καλλιτεχνική φύση και αγαπούσε να ζωγραφίζει πίνακες και να σχεδιάζει γυναικεία κοσμήματα.

Ο αναπάντεχος θάνατος της 33χρονης Έλλης Διβάνη, συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, ενός εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).





SHARE