Ρούλα ΠΙσπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού / Φωτογραφία: SOOC
05|04|2022 13:59
SHARE
ΠΑΤΡΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή. Θα αποδειχθεί η αλήθεια»


Στο αναρρωτήριο του Κορυδαλλού βρίσκεται αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένοντας τη μεταφορά της στο κελί της.

Λίγο πριν τη μεταγωγή της από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, η 33χρονη μίλησε στο STAR και είπε «ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε κλάματα μόλις μπήκε στη φυλακή
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida με το που μπήκε στη φυλακή ξέσπασε σε κλάματα, αλλά σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται ως συνεργάσιμη.

Προς το παρόν βρίσκεται στο αναρρωτήριο μέχρι να αποφασιστεί σε ποιο ακριβώς κελί θα οδηγηθεί. Οι επιλογές είναι δύο: Ή θα μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο και απομονωμένο κελί στην περίφημη VIP πτέρυγα στις ανδρικές φυλακές, ή στο τμήμα των γυναικείων φυλακών όπου φυλάσσονται οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία, επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο και απομονωμενο κελί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida στην Πισπιρίγκου θα χορηγηθεί για λόγους ασφαλείας ατομικό καρτοτηλέφωνο, ενώ έχει ήδη αιτηθεί τηλεόρασης. Επί 24ώρου βάσεως θα υπάρχει σωφρονιστικός υπάλληλος που θα την φυλάει και θα την παρακολουθεί, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκεται και ειδική μονάδα της εξωτερικής φρουρας σε περίπτωση που χρειαστεί η οποιαδήποτε μεταφορά της.

Πηγή: iefimerida.gr - Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» -Ξέσπασε σε κλάματα μόλις μπήκε στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

SHARE