Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα
Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έφυγαν μέσα σε τρια χρόνια / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
07|04|2022 12:24
SHARE
ΠΑΤΡΑ

Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης -Καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας


Στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας έφτασε λίγο πριν τις 12:00 ο Μάνος Δασκαλάκης συνοδεία του δικηγόρου του.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο οποίος χθες δήλωσε ότι θα σταθεί δικαστικά απέναντι στη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (σ.σ. πολιτική αγωγή) αναμένεται θα δώσει επίσημη κατάθεση, για όλα όσα γνωρίζει σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έφυγε από τη ζωή η 9χρονη κόρη του πριν από δύο μήνες στο νοσοκομείο Παίδων.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα», είπε χθες ο 30χρονος πατέρας μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το κτήριο των ανακριτικών γραφείων, καθιστώντας σαφές ότι θα αντιδικήσει τόσο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που θα αποδειχθεί ότι εμπλέκεται στους θανάτους της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Δείτε την άφιξη του Μάνου Δασκαλάκη στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας στο iefimerida.gr.





SHARE