Ο Γεράσιμος και η Δάφνη δίνουν μάχη για τη ζωή τους
Ο Γεράσιμος και η Δάφνη δίνουν μάχη για τη ζωή τους
17|03|2023 09:16
SHARE
ΤΕΜΠΗ

Τέμπη: Τρεις νέοι συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και δίνουν μάχη για την ζωή τους


Στην εντατική εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρία νεαρά παιδιά μετά τη σύγκρουση της επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία που συνέβη την 28η Φεβρουαρίου το βράδυ στα Τέμπη.

Οπως αναφέρει το MEGA τρεις νέοι άνθρωποι εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την ζωή της τους στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον εικοσάχρονο Γεράσιμο που είναι και ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας. O νεαρός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση υγείας του είναι κρίσιμη.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας δίνει την δική της μάχη η Δάφνη, κοπέλα ενός εκ των θυμάτων στα Τέμπη. Μάλιστα ο αδελφός του συντρόφου της, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως «ένας από τους διασώστες βρήκε την κοπέλα εκτοξευμένη έξω από το τρένο με πολλά χτυπήματα και μαζί και με το σκυλάκι της. Κανένας ασθενής δεν είναι σταθερός όταν μιλάμε για εντατική. Ακόμα περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr







SHARE