ΑΒ Βασιλόπουλος Πειραιώς
ΑΒ Βασιλόπουλος Πειραιώς
06|06|2023 10:09
SHARE
SHOPPING TIME

Σαββατιάτικη βόλτα & supermarket shopping; Ήρθε η ώρα να γίνει το highlight της εβδομάδας


Καθημερινές βόλτες στο super market για τα ψώνια της ημέρας; Παραμένει ένα ιδεατό σενάριο, αλλά σχεδόν πάντα ανέφικτο.

Οι ρυθμοί όλων είναι τόσο έντονοι και οι υποχρεώσεις «σπρώχνουν» διακριτικά το shopping προς το τέλος της εβδομάδας. Και πρέπει εκεί να στριμώξεις όλες τις προμήθειες… Για εσένα και το lunch break στο γραφείο, τα παιδιά και το σχολείο, το ψυγείο, τη βεράντα αλλά και το pet!

Πρόσφατα επισκέφθηκα με μία καλή φίλη και «συμπάσχουσα» ένα κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλο. Και αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή για σαββατιάτικο καφεδάκι και προγραμματισμό του οικογενειακού menu. H εμπειρία στο σχετικά νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πειραιώς ήταν μοναδική και βρήκα πραγματικά τα πάντα! 2.807 τ.μ για... super δράση, καθώς απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τις αγορές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Εκλεκτά και φρεσκότατα εδέσματα μας περίμεναν στο κρεοπωλείο, με νόστιμα και ντόπια πουλερικά και διαλεχτό μοσχαράκι. Και βέβαια, η πάντα πρόθυμη και ευχάριστη ομάδα του καταστήματος ήταν άκρως βοηθητική μαζί μας. Μας κατατόπισε απόλυτα για το σωστό κρέας που ταιριάζει στο γιουβέτσι, αλλά και τα «επαγγελματικά» μυστικά του μπιφτεκιού.

Λίγο πιο πέρα μας περίμενε το ιχθυοπωλείο για πεντανόστιμο ψαράκι που τόσο λαχταρούσαμε. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι οι ποιοτικές προτάσεις από το δίχτυ στο τραπέζι μας… Τσιπούρες που μοσχοβολούσαν θάλασσα, σολομός σπαρταριστός και η τόσο ευεργετική σαρδέλα ήταν κάποιες από τις ξεχωριστές επιλογές. Εκεί ανακαλύψαμε και πολύτιμες οδηγίες για τις πρώτες ύλες και τη διατροφική τους αξία, αλλά και όσα υλικά αγαπούν να συνοδεύουν. Στο info kiosk της κάβας τα «παντρέψαμε» μεθυστικά με το κατάλληλο κρασί και καταλήξαμε σε ένα – δυο «ψαγμένα» δωράκια από το τμήμα Armonia. Γιατί αγαπάμε την ευεξία και την ισορροπημένη διατροφή, ενώ αναζητούμε εξελιγμένα προϊόντα προσωπικής περιποίησης, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Γιατί είναι το μέλλον μας! Να σας πληροφορήσω μάλιστα ότι το τμήμα Armonia μπορείτε να το βρείτε σε 36 καταστήματα του δικτύου για ξεχωριστές διατροφικές συνήθειες.

Η περιήγησή μας στο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πειραιώς έκλεισε τέλεια με αρωματικό καφεδάκι και brunch από τα Grab & Go. Έχετε φανταστεί κάτι καλύτερο για τα ψώνια σας στο super market; Σίγουρα βρίσκεται πολύ κοντά σας ένα από τα 602 καταστήματα του δικτύου. Και να θυμάστε πως κάθε επίσκεψη στα νέα υπερσύχρονα καταστήματα, συνιστά και μια ξεχωριστή εμπειρία με γεύση από το μέλλον. Το εκπληκτικό είναι πως έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε από τις digital οθόνες για όλες τις τελευταίες προσφορές, αλλά και να κερδίζουμε χρόνο χάρη στα Self check out ταμεία, τα οποία είναι πλέον σε λειτουργία σε 86 καταστήματα ΑΒ.

Όλα αυτά κάνουν την καθημερινότητά μας μας πιο εύκολη και τη στιγμή των εβδομαδιαίων αγορών για το καλάθι του νοικοκυριού μία ευχάριστη βόλτα.

SHARE