γυναίκα με κίτρινο τοπ
Φωτογραφία: Unsplash /Gian Cescon
26|02|2022 14:19
SHARE
LUCKY

Zώδια: Οι τυχεροί του Μαρτίου θα είναι μόνο τρεις


Για κάποιους το 2022 κυλά αργά και άλλοι δεν κατάλαβαν πότε φτάσαμε στις αρχές Μαρτίου.

Μετά από ένα, κατά κοινή ομολογία, δυνατό «ταρακούνημα» στην αρχή του χρόνου, με την έξαρση της πανδημίας, την κακοκαιρία «Ελπίδα» και την πρόσφατη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το να ελπίζουμε σε καλύτερους μήνες είναι σημαντικό για όλους.

Κάθε χρονιά έχει τα ζώδιά της, τους ευνοημένους της, εκείνους τους εκπροσώπους του ζωδιακού που ακόμη και αν αντιμετωπίζουν σκαμπανεβάσματα, μοιάζουν να προστατεύονται από το μαγικό ραβδάκι της τύχης.

H σεζόν του Ιχθύ αποδεικνύεται μια ιδανική περίοδος για θεραπεία, ανασκόπηση και επαφή με τις βαθύτερες σκέψεις, τα όνειρα και τα θέλω μας. Ο Μάρτιος, συγκεκριμένα, θα είναι ένας μήνας αγάπης και προσωπικής απελευθέρωσης, όπου η φαντασία και οι ελπίδες μας ενεργοποιούνται ξανά.

Ανάμεσα στις σημαντικές ημερομηνίες είναι η 2η μέρα του Μαρτίου με νέα σελήνη στον Ιχθύ, η 6η Μαρτίου όπου η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στον Υδροχόο και 18 Μαρτίου που έχουμε Πανσέληνο στην Παρθένο.

Ποιοι είναι όμως οι έξτρα τυχεροί του φετινού Μαρτίου; Η αστρολογία έχει την απάντηση και αυτή δεν είναι παρά τα παρακάτω τρία ζώδια.

Κριός

Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο 'Hλιος θα βρίσκεται στον ήσυχο και ενδοσκοπικό 12ο οίκο σας, ενθαρρύνοντάς σας να επουλώσετε τα τραύματά σας καθώς προετοιμάζεστε για την απαιτητική σεζόν του Κριού. Θα κληθείτε να ταξιδέψετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να αγκαλιάσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει ό,τι θέλει, πριν προχωρήσετε. Αγκαλιάστε την αγάπη και τη διαύγεια που αναζητούσατε, γιατί όλο αυτό σας κάνει πιο ώριμους συναισθηματικά.

Υδροχόος

Η εποχή του Υδροχόου μπορεί να έχει περάσει προ πολλού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πάρτι τελείωσε. Μάλιστα, αυτόν τον μήνα, μπορεί να είστε ακόμη καλύτερα από πριν. Καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στον Υδροχόο, είναι ξεκάθαρο ότι σας αγαπούν και ότι είστε τυχεροί. Αυτόν τον μήνα, πιστεύετε πιο πολύ από ποτέ στον εαυτό σας και είστε έτοιμοι δείξετε την αυτοπεποίθηση που αρμόζει στις δυνατότητές σας. Όσο περισσότερο μαθαίνετε πώς να εκφράζεστε, τόσο περισσότερο οι άλλοι θα καταλαβαίνουν πώς να σας αγαπούν. Όταν μοιράζεσαι τα μυστικά σου, παύουν να είναι μυστικά και αρχίζουν να γίνονται η αλήθεια. Μοιραστείτε την αλήθεια σας, ακόμα κι όταν πονάει.

Ιχθύες

Ο Μάρτιος ξεκινά με τον Ήλιο στους Ιχθύες, να σας βυθίζει πλήρως στον δικό σας μυστικό, ονειρικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ηλιακής σας επιστροφής, επανασυνδέεστε με την πνευματικότητα, τη δημιουργικότητα και τις πραγματικές σας ανάγκες. Καθώς αναγνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία, μαθαίνετε επίσης πώς να αγκαλιάζετε τις αδυναμίες σας, γιατί το να είστε ατελείς είναι επίσης αυτό που σας κάνει όμορφους. Αφήστε τις επόμενες εβδομάδες να αποτελέσουν ιδανικό πεδίο για την εξέλιξη του εαυτού σας, γιατί δεν είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πέρυσι. Τώρα, είστε πιο «εσείς» από ποτέ.

SHARE