Μπορεί φέτος τα Χριστούγεννα, τα αγαπημένα μας εστιατόρια να μην μπορούν να μας υποδεχτούν στις αίθουσές τους για ένα εορταστικό γεύμα, όμως πολλά από αυτά και οι διάσημοι σεφ τους έχουν σηκώσει μανίκια για να δημιουργήσουν γαστρονομικά μενού και να κάνουν λίγο πιο νόστιμες αυτές τις γιορτές που θα μας βρουν στο σπίτι.
Μεγάλη Βρετανία
Το αριστοκρατικό ξενοδοχείο της πόλης μας μέσω της νέας υπηρεσίας του ξενοδοχείου «Let Us Do The Cooking» και με την υπογραφή του executive chef Αστέριου Κουστούδη έχουν ετοιμάσει ένα μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (€390/6 άτομα), που φυσικά περιλαμβάνει ψητή γαλοπούλα με την παραδοσιακή της γέμιση και τα συνοδευτικά της μαζί με ορεκτικά και σαλάτα. Για κλείσιμο, θα σας έρθει κι ένα εκλεκτό επιδόρπιο που έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ξενοδοχείου.
Πληροφορίες & παραγγελίες στο 210 3330748
Ovio
Το Ovio και ο Πάνος Ιωαννίδης έχουν δημιουργήσει για αυτές τις γιορτές μενού σε box που απαιτούν ελάχιστη προετοιμασία στο σπίτι και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για το τραπέζι σας. Η παράδοσή των Semi DIY Menu θα γίνει από προσωπικό του εστιατορίου και το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι να ζεστάνετε το φαγητό και να το σερβίρετε στα πιάτα. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν πλήρεις και λεπτομερέστατες οδηγίες στο site για τον τρόπο προετοιμασίας του κάθε πιάτου, οι οποίες θα αναγράφονται και κάθε πακέτο. Το menu θα παραδοθεί σε συσκευασίες κενού αέρος (vacuum) προκειμένου να παραμείνει αναλλοίωτο και να διατηρήσει όλα του τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση.