Το μενού είναι εμπνευσμένο από αυθεντικές ιταλικές τρατορίες και σερβίρει πίτσα με φυσικό προζύμι, ψημένη σε σύγχρονο ξυλόφουρνο και χειροποίητα ζυμαρικά.
Ένα από τα πράγματα που μου είχε λείψει πολύ την περίοδο της καραντίνας ήταν να πάω για φαγητό σε ιταλικό εστιατόριο, απολαμβάνοντας όλη τη διαδικασία.
Έτσι, ένα απόγευμα μετά το γραφείο, αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου έξοδο για φαγητό επιλέγοντας το Bellagio, μια νέα ιταλική τρατορία στην Αγία Παρασκευή. Έχοντας ζήσει δύο χρόνια στη Νάπολη, οι ιταλικές γεύσεις παραμένουν οι αγαπημένες μου και πάντα ψάχνω αυθεντικά ιταλικά πιάτα στην Αθήνα.
Στο όμορφο, λιτό open περιβάλλον ο επισκέπτης θα κάνει ένα γευστικό ταξίδι με πιάτα που σερβίρονται στις αυθεντικές ιταλικές τρατορίες. Το μενού είχε δημιουργήσει ως executive chef ο Νίκος Δημητροκάλλης, ενώ τον τελευταίο καιρό στα ηνία της κουζίνας βρίσκεται ο Μιχάλης Μαργαρίτης, ο οποίος είναι expert στην ιταλική κουζίνα έχοντας προσθέσει και τα δικά του πιάτα.