fbpx Η φλόγα του Campari ζωντανεύει το #RedPassion στη νέα του καμπάνια -Δείτε το video clip | BOVARY
04|05|2021 08:00
SHARE
RED PASSION

Η φλόγα του Campari ζωντανεύει το #RedPassion στη νέα του καμπάνια -Δείτε το video clip


Αν έπρεπε να αντιστοιχήσουμε το πάθος με ένα χρώμα, ποιο θα ήταν; Το κόκκινο.

Το χρώμα της ζωής, της γιορτής. Το χρώμα που, κοιτάζοντάς το σου φτιάχνει τη διάθεση. Σχεδόν σε ωθεί να σηκωθείς από τον καναπέ, να εξωτερικεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να διαπρέψεις.

Σε «σπρώχνει» να αδράξεις την ημέρα και να σκέφτεσαι θετικά, ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου. Το κόκκινο που συμβολίζει τη φλόγα, το πάθος που «σιγοκαίει» μέσα σου, την κινητήριο δύναμη που σου δίνει φτερά, ώστε να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι.

Γι’ αυτό, είναι πάντα έμπνευση να παρακολουθείς και άλλους δημιουργικούς ανθρώπους να φέρνουν σε πέρας τα δικά τους πρότζεκτ. Να τους παρακολουθείς πώς από το μηδέν δίνουν «ζωή» σε μοναδικές ιδέες, αποδεικνύοντας περήφανα ότι, όταν ακούς και κυνηγάς το πάθος σου, αγγίζεις την κορυφή.

Με πυξίδα, λοιπόν, την παραπάνω φιλοσοφία ζωής, το Campari ανοίγει την αυλαία των Campari Masterclasses, μέσα από ένα εμπνευσμένο video clip, στο οποίο πρωταγωνιστούν έξι δημιουργικές προσωπικότητες, έξι άνθρωποι που διαπρέπουν ο καθένας στον τομέα του.

Η φλόγα του Campari που φωτίζει ανθρώπους γεμάτους πάθος για δημιουργία, συστήνει την κουλτούρα του Red Passion, μέσα από μια μοναδική digital καμπάνια, την Campari Masterclasses. Σκοπός της εξαιρετικής αυτής πρωτοβουλίας του εμβληματικού ιταλικού ποτού είναι να προτρέψει το κοινό να ανακαλύψει, να ζωντανέψει και να ακολουθήσει το δικό του Red Passion, όποιο και αν είναι αυτό.

Ο Αποστόλης Τότσικας

Οι μοναδικοί πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι έξι καλλιτέχνες και δημιουργοί από διαφορετικούς χώρους ο καθένας, οι οποίοι μοιράζονται τουλάχιστον ένα κοινό χαρακτηριστικό: το πάθος για δημιουργικότητα σε κάθε της μορφή. Αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όποιον φιλοδοξεί να κάνει και το δικό του όνειρο πραγματικότητα, θα μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της ξεχωριστής διαδρομής τους, μέσα από 6 μοναδικά online Campari Masterclasses.

Στο video της νέας καμπάνιας, ο Brand Ambassador του Campari, Αποστόλης Τότσικας, ανοίγει την αυλαία της σκηνής του iconic Campari, παρέα με το απολαυστικό aperitivo Campari Tonic, παρουσιάζοντας μας τον καταξιωμένο Chef & Chef Ambassador του Campari Ανδρέα Λαγό, τη μοναδική Bartender Μαίρη Ταλαιπώρου, την ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφο Ίριδα Παπουτσή και τον χαρισματικό μουσικό και ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, που υπογράφει και τη μουσική σύνθεση του video, καθώς και τον ανατρεπτικό φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο. Άνθρωποι που δεν εφησυχάζονται, που προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο, με πάθος για αυτό που κάνουν. Ο ορισμός του Red Passion.

Ο Ανδρέας Λαγός
Η Μαίρη Ταλαιπώρου

Μέσα από τις δικές τους ιστορίες, οι 6 πρωταγωνιστές μας καλούν να ακολουθήσουμε το δικό μας, προσωπικό πάθος, το δικό μας Red Passion, αυτό που θα μας κάνει να σηκωνόμαστε κάθε πρωί με χαμόγελο -έτοιμοι να ανασηκώσουμε τα μανίκια και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό.

Η Ίριδα Παπουτσή

Παράλληλα, το αγαπημένο ιταλικό aperitivo θα πραγματοποιήσει 6 online Campari Masterclasses, ένα με τον κάθε δημιουργό, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει το Masterclass που επιθυμεί, αφού δηλώσει συμμετοχή μέσω της σελίδας Camparipassion.gr, έως τις 6 Μαΐου.

Οι συμμετέχοντες θα προκύψουν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τον αγαπημένο τους δημιουργό. Οι τυχεροί θα ακούσουν, θα ρωτήσουν και θα μάθουν όλα τα μυστικά της επιτυχίας των ανθρώπων που ακολουθούν και αγκαλιάζουν το πάθος τους, κάνοντάς το επάγγελμα.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου
Ο Πάνος Γιαννακόπουλος

Το Campari, άρρηκτα συνδεδεμένο με την τέχνη και τη δημιουργικότητα, μας καλεί να κάνουμε κι εμείς το πάθος πρωταγωνιστή στη ζωή μας! Να του δώσουμε φωνή και να το αφήσουμε να γίνει το «φως» και οδηγός στην καθημερινότητά μας.

Εμπνευστείτε από τη φετινή καμπάνια του πιο iconic ποτού και δηλώστε συμμετοχή στο Masterclass που σας ενδιαφέρει. Ανακάλυψτε το δικό σας Red Passion!

Is your Passion Red?

Περισσότερα στο:

Facebook: Campari Greece

Instagram: Campari Greece

YouTube: Campari Greece

Website: Campari

SHARE