Διατροφολόγος
Διατροφολόγος/Φωτογραφία: Leanne Ely/instagram
HEALTHY EATING

Διατροφολόγος αποκαλύπτει τις 3 τροφές που δεν θα έτρωγε με τίποτα -Εξηγεί τους λόγους


Η διατροφολόγος Leanne Ely και συγγραφέας βιβλίων που ειδικεύονται στη σωστή διατροφή μοιράζεται τις πολύτιμες συμβουλές της στο Tik Tok και το Instagram.

Πρόσφατα ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok έγινε viral καθώς συγκέντρωσε 1.5 εκατομμύρια προβολές όπου αποκάλυψε τις 3 τροφές που δεν θα έτρωγε ποτέ. H Leanne Ely εξήγησε τους λόγους που δεν θα έτρωγε ποτέ μανιτάρια κονσέρβας, γαρίδες και τεχνητό εκχύλισμα βανίλιας.

Η διατροφολόγος που ζει στο Κολοράντο συμβουλεύει όσους την ακολουθούν στα social media να προτιμούν τα φρέσκα μανιτάρια αντί για της κονσέρβας, τις γαρίδες που είναι μόνο καθαρισμένες σωστά και το καθαρό εκχύλισμα βανίλιας.

Διατροφολόγος αποκαλύπτει τις 3 τροφές που δεν θα έτρωγε με τίποτα

Σίγουρα τα φρέσκα λαχανικά είναι πιο ακριβά από τα κονσερβοποιημένα, αλλά όπως τονίζει η διατροφολόγος Leanne Ely στο Tik Tok καλό είναι να μην αγοράζουμε μανιτάρια σε κονσέρβα. Εκείνη ισχυρίζεται πως σύμφωνα με την Αρχή Ασφάλειας τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) υπάρχουν έως 20 σκουλήκια ανά 100 γραμμάρια στην κονσέρβα μανιταριών.

Οσο για τις γαρίδες η διατροφολόγος τονίζει ότι πρέπει να καθαρίζονται σωστά. Με ένα μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι της γαρίδας. Γυρνάμε τη γαρίδα προς τα πάνω, χαράσσουμε τη ράχη της ίσα-ίσα με το μαχαίρι, αφαιρούμε το έντερο και το πετάμε.

Τέλος εάν χρησιμοποιείτε καθαρό εκχύλισμα βανίλιας και όχι τεχνητή βανίλια, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Οπως εξηγεί η διατροφολόγος στο Tik Tok τα τεχνητά εκχυλίσματα βανίλιας μπορεί να περιέχουν καστόριο που λαμβάνεται από τους πρωκτικούς αδένες ενός κάστορα.

Δείτε το βίντεο:

@savingdinner 3 gross things you should necer eat! 1) canned mushrooms. Avoid the maggots and get fresh ones. 2) undeveined shrimp. That’s not a vein, its poop! 3) artificial vanilla. Beaver butts!!! Go with real vanilla instead. #castoreumforflavoring🦫 #artificialvanilla #deveiningshrimp #shrimppoop #cannedmushrooms #freshmushroom #nomaggots #knowyourfoods ♬ original sound - Leanne Ely
SHARE