Το fine mezze concept zohós φιλοξένησε την τρίτη και τελευταία βραδιά της σειράς «Side by Side»

Το fine mezze concept zohós φιλοξένησε την τρίτη και τελευταία βραδιά της σειράς «Side by Side»

Το zohós φιλοξένησε την τρίτη και τελευταία βραδιά της σειράς «Side by Side», μια εκδήλωση αφιερωμένη στις καινοτόμες γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Διάσημοι καλεσμένοι και content creators έδωσαν το παρόν τους δοκιμάζοντας και βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας.

Οι resident chefs του zohόs, Σάκης Βενέτης, Group Executive Chef Electra Hotels & Resorts και Χάρης Αντωνόπουλος, Chef de Cuisine zohόs, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον διακεκριμένο Γιώργο Χάψα - Executive Chef Kinsterna., παρουσιάζοντας ένα pop-up μενού γεμάτο αντιθέσεις και παράλληλα εμπνευσμένο από τις παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας.

Η εμπειρία "Side by Side" ξεχώρισε για τη συλλογική δημιουργία και την εμβάθυνση στις τεχνικές μαγειρικής, προσφέροντας μια ανανεωμένη ματιά στη γαστρονομία.

Το περιβάλλον του zohós συνέβαλε αποφασιστικά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που απογείωσε την απολαυστική εμπειρία γευσιγνωσίας και ανέδειξε τις λεπτομέρειες του κάθε πιάτου.

Μείνετε συντονισμένοι για νέες ανακοινώσεις και επόμενες εκδηλώσεις που υπόσχονται να συνεχίσουν αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.