Πίσω από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στην περιοχή Δρουγούτι, στη γαστροταβέρνα ΦΙΤΑ του Φώτη Φωτεινόγλου και του Θοδωρή Κασσαβέτης από φέτος μαγειρεύει ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας, ο Δημήτρης Δημητριάδης.
Ο Φώτης και ο Θοδωρής, σεφ και οι ίδιοι, αν και επιμένουν να αυτοαποκαλούνται οι μάγειρες, έδωσαν μια γαστρονομική αύρα σε αυτή την προσφυγική γειτονία, που ακόμα διατηρεί τον αυθεντικό της χαρακτήρα, όταν πριν από μερικά χρόνια, το 2019 συγκεκριμένα, δημιούργησαν το ΦΙΤΑ.
Το περίεργο όνομα του γαστρομαγειρίου τους, όπως λένε οι ίδιοι, προέκυψε από μια σύμπτυξη των ονομάτων τους και από την αρχή ειδικεύτηκαν στην value for money ψαροφαγία. Έτσι, το ΦΙΤΑ έγινε γρήγορα talk of the town, μας κακόμαθε με τις fine dining συνταγές του και μέχρι σήμερα επιμένει στην εκλεκτή ποιότητα και σε ένα μενού, που αλλάζει καθημερινά.