Νέο Kayak στο Ψυχικό
Νέο Kayak στο Ψυχικό
31|03|2022 17:44
SHARE

H μαγεία των παγωτών Kayak... έρχεται στην καρδιά του Ψυχικού


Μια νέα boutique Kayak άνοιξε πρόσφατα στο Ψυχικό, Δημητρίου Βασιλείου 1 & Ψυχάρη, για να γίνει ο νέος σας προορισμός απόλαυσης.

Ήρθε για να δώσει μοναδικές γεύσεις στη βόλτα σας με παγωτά, βάφλες, γλυκά, καφέ ή και για να μεταφέρετε την εμπειρία kayak στο σπίτι σας. Η Kayak είναι ένα ελληνικό brand παγωτού, που μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη γκάμα γεύσεων, συνδυάζοντας τα πιο αγνά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές, σε γεύσεις παγωτού που προκαλούν έκπληξη, δημιουργούν εθισμό και μαθαίνονται από στόμα σε στόμα.

Το νέο κατάστημα Kayak στο Ψυχικό σάς περιμένει!

Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται στην Ελλάδα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινούς ξηρούς καρπούς, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και με την χαμηλότερη διόγκωση της αγοράς. H Κayak γνωστή για τις ιδιαίτερες και δυνατές γεύσεις της όπως την περίφημη Βανίλια Μαδαγασκάρης, την σοκολάτα Βελγίου με choco chips, την βραβευμένη με 3 αστέρια Grand Cru chocolate, τη μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, τη μέντα με choco chips, το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona και η λίστα των 50 γεύσεων δεν τελειώνει ποτέ … γιατί δεν είναι ποτέ η ίδια! Γεύσεις βραβευμένες από διεθνείς φορείς με αστέρια που επιβραβεύουν και επιβεβαιώνουν την φιλοσοφία της Kayak, γεύσεις διαχρονικές αλλά και νέες βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας ξεπερνώντας κάθε φαντασία.

Απολαυστικές γεύσεις Kayak!

Εξάλλου δεν είναι απλά ένα παγωτό … είναι η νέα boutique Kayak στο Ψυχικό.

SHARE