Φωτογραφία: Instagram/ @hkalimasgiagia
Φωτογραφία: Instagram/ @hkalimasgiagia
16|06|2022 10:46
SHARE
Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ Η ΓΙΑΓΙΑ

Η Ελληνίδα γιαγιά που μαγειρεύει στο TikTok θα σου κλέψει την καρδιά


Στα social media, πολλά είναι τα προφίλ που μπορεί κανείς να βρει και να ακολουθήσει, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του.

Μέσα σε αυτά, οι bloggers και οι influencers μπορεί να δίνουν στιλιστικές συμβουλές, υπάρχουν όμως και εκείνα τα προφίλ που προτείνουν στέκια μέσα στην πόλη και γεύσεις που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία φυσικά κατατάσσονται και τα προφίλ με όσους δίνουν μαγειρικές συμβουλές και συνταγές.

Υπάρχουν, η αλήθεια είναι, αρκετά προφίλ διάσημων -και μη- σεφ, εκείνο όμως που ξεχωρίσαμε είναι το προφίλ σε Tik-Tok, Instagram και YouTube, «Η Καλή μας η Γιαγιά».

@h_kali_mas_h_giagia Μία οικονομική λύση 🌮🌮#fy #fyp #fypシ #hkalimashgiagia #cookinggrandma #cookinggr ♬ Bibia Be Ye Ye - Ed Sheeran


Η φυσιογνωμία της γιαγιάς, οι κλασικές συνταγές που μας μεταφέρουν στα παιδικά μας χρόνια και τα αρώματα των φρέσκων μυρωδικών είναι σίγουρα μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας αυτού του προφίλ.

Εκείνο που πρέπει να σου πούμε -αν ακόμη δεν έχεις ανακαλύψει αυτό το προφίλ- είναι πως στο TikTok έχει 116.2Κ ακόλουθους ενώ στο Instagram ξεπερνούν τους 800 followers. Όσο για το κανάλι της στο YouToube,έχει περισσότερους από 3 χιλιάδες subscribers.

Εκείνο επίσης που δεν θα σου περάσει απαρατήρητο στα βίντεο της Καλής μας της Γιαγιάς είναι ο εγγονός της, ο οποίος δοκιμάζει τα φαγητά της και ξετρελαίνεται.

@h_kali_mas_h_giagia Ακόμα ένα αγαπημένο φαγητό..🥩🥔#fy #fyp #fypシ #hkalimashgiagia #cookinggrandma #cookinggr ♬ Counting Stars - OneRepublic

Τέλος, ένα ακόμη θετικό πρόσημο για τους followers είναι πως οι συνταγές της είναι εύκολες αλλά και πως, «Η Καλή μαςΗ Γιαγιά» είναι γλυκύτατη. Ετοιμάσου να σου κλέψει την καρδιά.

μ
SHARE