Πώς θα σας φαινόταν να γνωρίζατε το μυστικό για ζουμερό και τρυφερό κρέας που θα ψήσετε εσείς οι ίδιοι; Ή πώς δεν θα κολλήσει το κρέας πάνω στην ψησταριά;
Αυτές και άλλες πολλές απορίες κλήθηκε να απαντήσει ο ανερχόμενος executive chef Γιάννης Λιόκας σε συνεργασία με την Kaiser, τη Νo1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα.
Η κορυφαία αυτή συνεργασία γέννησε διαμαντάκια. Βίντεο του ενός λεπτού μάς αποκαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά των chef και μας καλούν σε ένα γαστρονομικό «ταξίδι». Απογειώστε τις δημιουργίες σας με βάση το κρέας, μέσα από μία σειρά επεισοδίων στο κανάλι της Kaiser στο YouTube.
Ο Γιάννης Λιόκας, με μετεκπαίδευση σε Παρίσι και Μιλάνο δίπλα σε βραβευμένους chef και καταξιωμένες σχολές του χώρου. Με ρίζες από την Ήπειρο, πειραματίζεται με γεύσεις και υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, δίνοντας έμφαση στη βιωματική κουζίνα.