The Art of Meating
Aπό την Kaiser
09|03|2020 15:04
SHARE
KAISER & Γ. ΛΙΟΚΑΣ

Ο executive chef Γιάννης Λιόκας αποκάλυψε το μυστικό για τρυφερό και ζουμερό κρέας


Πώς θα σας φαινόταν να γνωρίζατε το μυστικό για ζουμερό και τρυφερό κρέας που θα ψήσετε εσείς οι ίδιοι; Ή πώς δεν θα κολλήσει το κρέας πάνω στην ψησταριά;

Αυτές και άλλες πολλές απορίες κλήθηκε να απαντήσει ο ανερχόμενος executive chef Γιάννης Λιόκας σε συνεργασία με την Kaiser, τη Νo1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα.

Η κορυφαία αυτή συνεργασία γέννησε διαμαντάκια. Βίντεο του ενός λεπτού μάς αποκαλύπτουν τα καλά κρυμμένα μυστικά των chef και μας καλούν σε ένα γαστρονομικό «ταξίδι». Απογειώστε τις δημιουργίες σας με βάση το κρέας, μέσα από μία σειρά επεισοδίων στο κανάλι της Kaiser στο YouTube.

Ο Γιάννης Λιόκας, με μετεκπαίδευση σε Παρίσι και Μιλάνο δίπλα σε βραβευμένους chef και καταξιωμένες σχολές του χώρου. Με ρίζες από την Ήπειρο, πειραματίζεται με γεύσεις και υλικά της Ελλάδας και της Μεσογείου, δίνοντας έμφαση στη βιωματική κουζίνα.

Η φιλοσοφία του chef, σε πλήρη εναρμόνιση με τη φιλοσοφία της Kaiser, εστιάζει στην αυθεντικότητα της δημιουργίας, την ποιότητα των εκλεκτών υλικών αλλά και τη μοναδική γευστική εμπειρία. Ο ιδανικός τρόπος κοπής του κρέατος, έξυπνα tips για το σωστό ψήσιμο, συμβουλές για το σωστό seasoning και τα συνοδευτικά dips ανά είδος κρέατος και πολλές ακόμη χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές συνθέτουν τα μυστικά του “meat-ing”.

Είναι γνωστό ότι η Kaiser είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, ενώ με την πλούσια χαρακτηριστική γεύση της συνοδεύει άριστα πιάτα με βάση το κρέας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι κύριος εκφραστής του “The Art of Meating”. Η νέα συνεργασία, συνδυάζοντας τις γνώσεις του chef, με τη μεστή και πληθωρική γεύση της no1 Pilsner στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να μυηθεί σε έναν κόσμο γαστρονομικής αρτιότητας!

Τα πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να τα δείτε εδώ!
Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα!





SHARE